Neler Yeni

THH Basvurusu Hakkında

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
E devlet üzerinden hepsiburadadan almış olduğum bir urun için thh başvurusu yapacağım.
Kısaca özetlemek gerekirse urun hatalıydı ayıplı mal. Bu ürünün fotoğraflarını çektim değişim talebi oluşturdum, mağaza urunu teslim alınca talebi onayladı ve yeni urunurun adı altında bu ayıplı malı geri gönderdi.
Şu an urun evimde bekliyor musteri hizmetleri 3 gündür çözüm bulamıyor.

Bu konu için başvuruda bulunacağım lehine veya aleyhime bir karar çıkması durumunda bir ödemesi var mıdır?
Ve ne kadar sürede sonuçlanıyor?

kaan0513

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
Kağan UĞURLU
E devlet üzerinden hepsiburadadan almış olduğum bir urun için thh başvurusu yapacağım.
Kısaca özetlemek gerekirse urun hatalıydı ayıplı mal. Bu ürünün fotoğraflarını çektim değişim talebi oluşturdum, mağaza urunu teslim alınca talebi onayladı ve yeni urunurun adı altında bu ayıplı malı geri gönderdi.

Bu konu için başvuruda bulunacağım lehine veya aleyhime bir karar çıkması durumunda bir ödemesi var mıdır?
İptal et direk.

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ayıplı mal ise değişim değil iade talep etseydiniz.
Hocam biz halı satın aldık. Evde kullanacağız.
Direkt iade mi edelim dersiniz?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayıplı mal ise değişim değil iade talep etseydiniz.
İptal et direk.
Zaten 22 aralığa kadar koşulsuz iade hakkım hala bulunuyor hocam.

kaan0513

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
Kağan UĞURLU

Halihazırda anker kulaklığı almıştım 399'dan iptal etti Hepsiburada bugün tüketici hakem heyetine gidip şikayette bulundum bakalım sonuç ne olacak ama uzun sürüyor sonuçlanması bilgin olsun

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Halihazırda anker kulaklığı almıştım 399'dan iptal etti Hepsiburada bugün tüketici hakem heyetine gidip şikayette bulundum bakalım sonuç ne olacak ama uzun sürüyor sonuçlanması bilgin olsun
Hocam sizin sorununuz muhtemelen çözülür. Umarım uzun sürmez.

Çok karşılaşılan bir durum. Aslında bu hali siparisim esnasında bunu da yaşadım 3393tlye bir halı sipariş etmiştim son1 stok vardi iptal oldu stok yok bahanesi ile sadece 150tl kupon verildi bunun için basvurmali miyim acaba? Kuponu da kullanmadım.

Ama konuda belirttiğim halı siparisim farklı ve satıcı özellikle ugrastiriyor beni. Sonunda iade edeceğim galiba

GirayHan

80+ Platinum
satıcıya zorluk oluşturmayacak bir fiyattan satıldı ise kazanırsın. şöyle tarif edeyim kulaklığın fiyatı 900 lira diyelim ama sen 400 e aldın. davayı kazanırsın. bir diğer örnek 15 bine buzdolabı normal fiyatı diyelim. sen 1000 liraya aldın kaybedersin davayı. senin durumunda satıcıya güçlük oluşturacak bir durum söz konusu değil. Bence kazanacaksın :)

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
satıcıya zorluk oluşturmayacak bir fiyattan satıldı ise kazanırsın. şöyle tarif edeyim kulaklığın fiyatı 900 lira diyelim ama sen 400 e aldın. davayı kazanırsın. bir diğer örnek 15 bine buzdolabı normal fiyatı diyelim. sen 1000 liraya aldın kaybedersin davayı. senin durumunda satıcıya güçlük oluşturacak bir durum söz konusu değil. Bence kazanacaksın :)
Benim konuda belirttigimornek için ne dersiniz hocam?
3393tl ödemiştm. Ama piyasa fiyatı nedir bilmiyorum.
Veya şikayet reddedilirse birnsey oluyor mu?

Top Bottom