Neler Yeni

Yardım THH başvurusu hakkında

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
871
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek
Sefa merve üzerinden birkaçtane ürün almıstım subat ayında ve çok kalitesizdi bende iade ettim onayladılar 3 martta 7 /10 iş günü içerisinde iade edeceklerini söylediler. ama etmediler defalarca mail ile iletişime geçtim artık cevap bile vermiyorlar .

Bunun üzerine THH ye şikayet başvurusunda bulunurak bu zamana kadar iadesini yapmadıkları için faiziyle ücret iadesi istediğimi ve firma hakkında suç duyurusunda bulunmak istediğimis söyleyerek başvuruyu yolladım.

bunun sonucunda büyük bi ihtimalle ücret iadesini yapacaklardır ama bu iadeyi FAİZİYLE yaparlarmı veya firma hakkında bir işlem yaparlarmı ?

yoksa ücret iadesi benim bir işime yaramaz zaten daha bugun aklıma geldi hala iade etmedikleri

Faiziyle ödeme yapmazlar. Kesilen fatura üzerinden ödeme yaparlar. THH'ye suç duyurusunda bulunmak istediğini söyleyeni de ilk defa görüyorum mfmfmf

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
871
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Faiziyle ödeme yapmazlar. Kesilen fatura üzerinden ödeme yaparlar. THH'ye suç duyurusunda bulunmak istediğini söyleyeni de ilk defa görüyorum mfmfmf
ne biliyim

daha önce hiç yapmadım çokta üstelemek istemedim açıkcası

Lyrox1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
289
İsim
AHMET OKAN KARA
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım, PC, Ekran kartları.
Faiziyle İade etmezler Fakat Ücretini Geri alırsın.
MAALESEF Türkiyede Görevini Layığıyla Bi TÜKETİCİ HAKEM HEYETİ Gerçekliştiriyor.

Suç duyurusu savcılığa yapılır kfkfkf bunun haricinde izlediğin yol doğru

Lyrox1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
289
İsim
AHMET OKAN KARA
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım, PC, Ekran kartları.
Pc parçası Laptop vs Olsaydı belki olabilirdi dediğiniz.

Top Bottom