Arsek
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 3
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 871
- İsim
- mehmet yahya kara
- İlgilendiği Kategoriler
- ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
- Discord
- .arsek
Sefa merve üzerinden birkaçtane ürün almıstım subat ayında ve çok kalitesizdi bende iade ettim onayladılar 3 martta 7 /10 iş günü içerisinde iade edeceklerini söylediler. ama etmediler defalarca mail ile iletişime geçtim artık cevap bile vermiyorlar .
Bunun üzerine THH ye şikayet başvurusunda bulunurak bu zamana kadar iadesini yapmadıkları için faiziyle ücret iadesi istediğimi ve firma hakkında suç duyurusunda bulunmak istediğimis söyleyerek başvuruyu yolladım.
bunun sonucunda büyük bi ihtimalle ücret iadesini yapacaklardır ama bu iadeyi FAİZİYLE yaparlarmı veya firma hakkında bir işlem yaparlarmı ?
yoksa ücret iadesi benim bir işime yaramaz zaten daha bugun aklıma geldi hala iade etmedikleri
Bunun üzerine THH ye şikayet başvurusunda bulunurak bu zamana kadar iadesini yapmadıkları için faiziyle ücret iadesi istediğimi ve firma hakkında suç duyurusunda bulunmak istediğimis söyleyerek başvuruyu yolladım.
bunun sonucunda büyük bi ihtimalle ücret iadesini yapacaklardır ama bu iadeyi FAİZİYLE yaparlarmı veya firma hakkında bir işlem yaparlarmı ?
yoksa ücret iadesi benim bir işime yaramaz zaten daha bugun aklıma geldi hala iade etmedikleri