Neler Yeni

thh şikayeti ne zaman sonuç buluyor

Adem Türk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
648
İsim
Adem Türk
aralıkta başvurdum hala bekliyorum şu lanet kulaklığın iade işlemi bir türlü kabul edilmedi tahmini ne zaman çözülür en son durum böyle
resim_2024-01-11_163439029.png

KAANT10X

80+ Bronze
Hocam benim bildiğim en fazla 6 ay olmak zorunda. Onun dışında bulunduğunuz yere göre değişir kalabalık bir ilçede yaşıyorsanız daha uzun sürer.

Dahası  
Reaksiyon skoru
178
İsim
Aslı
aralıkta başvurdum hala bekliyorum şu lanet kulaklığın iade işlemi bir türlü kabul edilmedi tahmini ne zaman çözülür en son durum böyle Alıntıyı görüntüle
Ya sen bu kulaklığı Trendyoldan almamış mıydın kabul etmediler mi ? Ben a101 'i bir üründen dolayı şikayet etmiştim hakem heyeti 3 hafta da döndü bulunduğun yerden dolayı böyle olabilir .

Adem Türk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
648
İsim
Adem Türk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ya sen bu kulaklığı Trendyoldan almamış mıydın kabul etmediler mi ? Ben a101 'i bir üründen dolayı şikayet etmiştim hakem heyeti 3 hafta da döndü bulunduğun yerden dolayı böyle olabilir .
yok satıcıya gidiyor ürün diyor ki bu kırık almam ben geri yolluyor trendyola yazdım tekrar iade edersem bu sefer ürünü de bana geri vermiceklerini söylüyorlar :D thh bekliyorum şimdi 1 aydan fazla oldu

Dahası  
Reaksiyon skoru
178
İsim
Aslı
yok satıcıya gidiyor ürün diyor ki bu kırık almam ben geri yolluyor trendyola yazdım tekrar iade edersem bu sefer ürünü de bana geri vermiceklerini söylüyorlar :D thh bekliyorum şimdi 1 aydan fazla oldu
Ya benimde kırıktı ilk kabul etmediler sonra aldılar birde benim kıracağım şeyde değildi ara yerinden kırıldı kulaklık bu uzatma yerinden . Ama tüketici hakem heyeti onaylarsa hiçbir şey diyemezler umarım işin orda rast gider.

Adem Türk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
648
İsim
Adem Türk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ya benimde kırıktı ilk kabul etmediler sonra aldılar birde benim kıracağım şeyde değildi ara yerinden kırıldı kulaklık bu uzatma yerinden . Ama tüketici hakem heyeti onaylarsa hiçbir şey diyemezler umarım işin orda rast gider.
elemanlar kabul etmiyor kullanıcı hatası diyorlar işte o kadar dandik bir malzemeden yapılmış ki normal kullanımda kırılmaması imkansız şimdi uğraş dur...

Dahası  
Reaksiyon skoru
178
İsim
Aslı
elemanlar kabul etmiyor kullanıcı hatası diyorlar işte o kadar dandik bir malzemeden yapılmış ki normal kullanımda kırılmaması imkansız şimdi uğraş dur...
Kesinlikle o kadar ucuz ki o kısım ama işte san ki bilerek kırmışız gibi kabul etmemek için direniyorlar elime almam ile çat dedi şok yaşadım resmen .

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,028
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Kulaklık modeli nedir?

Adem Türk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
648
İsim
Adem Türk
Ben adidas ayakkabım yırtılmıştı 4-5 ay sürmüştü büyük ihtimalle sen haklı çıkarsın
umarım öyle olur thh benim yaşadığım sorunu anlar mı diye düşünüyorum çünkü çok saçma bir şekilde oluyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,751
Üyeler
162,055
Son üye
YardimEdinLutfen
Top Bottom