Ya sen bu kulaklığı Trendyoldan almamış mıydın kabul etmediler mi ? Ben a101 'i bir üründen dolayı şikayet etmiştim hakem heyeti 3 hafta da döndü bulunduğun yerden dolayı böyle olabilir .aralıkta başvurdum hala bekliyorum şu lanet kulaklığın iade işlemi bir türlü kabul edilmedi tahmini ne zaman çözülür en son durum böyle Alıntıyı görüntüle
yok satıcıya gidiyor ürün diyor ki bu kırık almam ben geri yolluyor trendyola yazdım tekrar iade edersem bu sefer ürünü de bana geri vermiceklerini söylüyorlar thh bekliyorum şimdi 1 aydan fazla olduYa sen bu kulaklığı Trendyoldan almamış mıydın kabul etmediler mi ? Ben a101 'i bir üründen dolayı şikayet etmiştim hakem heyeti 3 hafta da döndü bulunduğun yerden dolayı böyle olabilir .
Ya benimde kırıktı ilk kabul etmediler sonra aldılar birde benim kıracağım şeyde değildi ara yerinden kırıldı kulaklık bu uzatma yerinden . Ama tüketici hakem heyeti onaylarsa hiçbir şey diyemezler umarım işin orda rast gider.yok satıcıya gidiyor ürün diyor ki bu kırık almam ben geri yolluyor trendyola yazdım tekrar iade edersem bu sefer ürünü de bana geri vermiceklerini söylüyorlar thh bekliyorum şimdi 1 aydan fazla oldu
elemanlar kabul etmiyor kullanıcı hatası diyorlar işte o kadar dandik bir malzemeden yapılmış ki normal kullanımda kırılmaması imkansız şimdi uğraş dur...Ya benimde kırıktı ilk kabul etmediler sonra aldılar birde benim kıracağım şeyde değildi ara yerinden kırıldı kulaklık bu uzatma yerinden . Ama tüketici hakem heyeti onaylarsa hiçbir şey diyemezler umarım işin orda rast gider.
Kesinlikle o kadar ucuz ki o kısım ama işte san ki bilerek kırmışız gibi kabul etmemek için direniyorlar elime almam ile çat dedi şok yaşadım resmen .elemanlar kabul etmiyor kullanıcı hatası diyorlar işte o kadar dandik bir malzemeden yapılmış ki normal kullanımda kırılmaması imkansız şimdi uğraş dur...
Ben adidas ayakkabım yırtılmıştı 4-5 ay sürmüştü büyük ihtimalle sen haklı çıkarsınaralıkta başvurdum hala bekliyorum şu lanet kulaklığın iade işlemi bir türlü kabul edilmedi tahmini ne zaman çözülür en son durum böyle Alıntıyı görüntüle
umarım öyle olur thh benim yaşadığım sorunu anlar mı diye düşünüyorum çünkü çok saçma bir şekilde oluyorBen adidas ayakkabım yırtılmıştı 4-5 ay sürmüştü büyük ihtimalle sen haklı çıkarsın