Neler Yeni

Thin gf-63 e 43k verilir mi

Syriux

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
287
İsim
Ahmet Cebeci
Bu bilgisayarı 20k peşin kalanı 6 taksit olarak almayı düşünüyorum vade farkı en fazla 1200 falan oluyor.sizce verilir mi bilgisayar mühendisliği okuyorum yıllarca taşıyacağım laptopu 1.86kg ağır değil bence ama heryere çantayla gideceğim.mesleğin olcak taşıyabileceğin iyi işlemcili homeoffice hafif bir şey al diyorlar ama günde 1-2 saat de olsa oyun oynamak da istiyorum nr yapayım sizce?yılbaşında zam gelir laptop alacaksam bu hafta karar vermem lazım

Emsal

80+ Silver

Mesaj otomatik birleştirildi:

Bunlarda aklında olsun hocam msi bazen yazılımsal sorunlar olabiliyor

Son düzenleme:

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Bu bilgisayarı 20k peşin kalanı 6 taksit olarak almayı düşünüyorum vade farkı en fazla 1200 falan oluyor.sizce verilir mi bilgisayar mühendisliği okuyorum yıllarca taşıyacağım laptopu 1.86kg ağır değil bence ama heryere çantayla gideceğim.mesleğin olcak taşıyabileceğin iyi işlemcili homeoffice hafif bir şey al diyorlar ama günde 1-2 saat de olsa oyun oynamak da istiyorum nr yapayım sizce?yılbaşında zam gelir laptop alacaksam bu hafta karar vermem lazım

Bu laptoba 43K verilmez. Maksimum bütçeniz 43K ise ona göre bir laptop önereyim ? MSI ın bu modelide çok hafif ve zarif bir model değil sonuçta gaming modeli.

Syriux

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
287
İsim
Ahmet Cebeci
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu laptoba 43K verilmez. Maksimum bütçeniz 43K ise ona göre bir laptop önereyim ? MSI ın bu modelide çok hafif ve zarif bir model değil sonuçta gaming modeli.
Belki biraz üstüne de çıkarım siz önerin

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2

Syriux

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
287
İsim
Ahmet Cebeci

Syriux

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
287
İsim
Ahmet Cebeci
Bu da baya iyiymiş ama ağır kanka 2.5 kilo fazla biraz,hep yanımda gezdireceğim için adaptörüydü vs zor olur

Bunlarda aklında olsun hocam msi bazen yazılımsal sorunlar olabiliyor

Knk ortadaki vivobook baya iyiymiş hafif de 50kya çıkarım ama inceleme videosu vs bulamadım tıpatıp aynı modelin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,052,730
Üyeler
167,190
Son üye
ayfa_2103
Top Bottom