Telefonunu Çıkra
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 398
- İsim
- Ahmet Berat
- Bütçe
- 600
Merhabalar.
Elimde Ajazz AK992 bulunuyor. Bu klavye için mümkün olduğunca ucuz (budget) ve Thock diyebileceğimiz switchler arıyorum mümkünse sorunsuz olanlardan. Sanırım klavyemde 3 ve 5 pin için melez kullanım desteği var (emin değilim). Klavye deki tüm switch leri değiştirmek istediğimden aşağı yukarı 90 parça olması iyi olur.
Thock ları bulmak sorun değil bana kalsa Vertex V1 veya Boba U4T banger ancak bütçe daraltıyor.
Aklımda olan switch ler şunlar. Sizin önerileriniz nedir?
> Gteron Milky Yellow PRO
> LEOBOG GrayWood V4
İyi forumlar.
Elimde Ajazz AK992 bulunuyor. Bu klavye için mümkün olduğunca ucuz (budget) ve Thock diyebileceğimiz switchler arıyorum mümkünse sorunsuz olanlardan. Sanırım klavyemde 3 ve 5 pin için melez kullanım desteği var (emin değilim). Klavye deki tüm switch leri değiştirmek istediğimden aşağı yukarı 90 parça olması iyi olur.
Thock ları bulmak sorun değil bana kalsa Vertex V1 veya Boba U4T banger ancak bütçe daraltıyor.
Aklımda olan switch ler şunlar. Sizin önerileriniz nedir?
> Gteron Milky Yellow PRO
Gateron sütlü Pro anahtarları sütlü sarı Pro kırmızı lineer ön Lubed anahtarı SMD RGB Mx kök anahtarı mekanik klavye 5pin POM için - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com
tr.aliexpress.com
LEOBOG GrayWood V4 anahtarı doÄrusal POM HIFI anahtarları için özel mekanik klavye kiti 5Pin ile iÅık kılavuzu sütun DIY GMK67 - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com
tr.aliexpress.com
İyi forumlar.