Cihan Erdogan
80+
Daha ucuz olan bedava oluyor galibamosepad ile yapıyorum soğutucu yerine mousepad ücretsiz oluyor nasıl düzeltirim? Veya kulaklığı iade etsem onun parasını alsam soğutucu bedavaya gelir mi?
En ucuz olanı bedava yapıyo. 3 tane almayacaksın. 2 al 1 öde kampanyası bu.mosepad ile yapıyorum soğutucu yerine mousepad ücretsiz oluyor nasıl düzeltirim? Veya kulaklığı iade etsem onun parasını alsam soğutucu bedavaya gelir mi?
o zaman neden 1 ürün alana 1 tane bedava demişler ki? Yazık cidden büyük bir umudum vardı o da gitti...Daha ucuz olan bedava oluyor galiba
Tamamda 2 al 1 öde de neden pahalı olan değilde ucuz olan bedava oluyor?En ucuz olanı bedava yapıyo. 3 tane almayacaksın. 2 al 1 öde kampanyası bu.
Senin istediğin olsa batarlaro zaman neden 1 ürün alana 1 tane bedava demişler ki? Yazık cidden büyük bir umudum vardı o da gitti...
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tamamda 2 al 1 öde de neden pahalı olan değilde ucuz olan bedava oluyor?
sence hocamo zaman neden 1 ürün alana 1 tane bedava demişler ki? Yazık cidden büyük bir umudum vardı o da gitti...
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tamamda 2 al 1 öde de neden pahalı olan değilde ucuz olan bedava oluyor?
o zaman desinler pahalı olanı iteliyeceğiz diye insan böyle heyecanlandırılır mı canım benimde nefsim var...Senin istediğin olsa batarlar
sistem hatası diye düşündüm.sence hocam
Affiliate linki paylaşıyor.Niye bu konu paylaşanlar hep cezalı
Başka hangi ürünlerde var
Paylaşılan linkler öyle değil ama normal link.Affiliate linki paylaşıyor.