Olumlu mu olumsuz mu ben düşer diyorumalınır da seçimden sonra fiyatların eskisi gibi olacağını pek inanmıyorum.
Kâr dediğin şey tr lirası üzerindense bir işe yaramayacaktır. Zaten direksiyonun kendi fiyatı 12-13 k ikinci elde. Vites kendi başına 7-8k idi en son. Toplamda 22 k dan nerden baksan %50 indirimi havada kap bence.Direksiyon seti ve vites. 18 ay garantili, vatandan alınma. 12.000 e bırakacak. Alınır mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıp biraz bekleyip kar ile satmak istiyorum
10bine pazarlıkla aldımKâr dediğin şey tr lirası üzerindense bir işe yaramayacaktır. Zaten direksiyonun kendi fiyatı 12-13 k ikinci elde. Vites kendi başına 7-8k idi en son. Toplamda 22 k dan nerden baksan %50 indirimi havada kap bence.
Çok ama çok çok iyi fiyat. Üstüne para almış gibi sevinebilirsin.10bine pazarlıkla aldım
Hocam hayırlı olsun. Adamı nasıl kazıkladınız (!) merak ettim doğrusu 10kya almanız cidden beleş gibi bir şey.10bine pazarlıkla aldım
Valla 10 bin param vardı, arkadaş 13 bine koymuştu ilk. 10 var verirsen geleyim dedim heralde para lazımmışHocam hayırlı olsun. Adamı nasıl kazıkladınız (!) merak ettim doğrusu 10kya almanız cidden beleş gibi bir şey.