Neler Yeni

Ticaret mi okumak mi ?

t1k3beratfatih

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
876
İsim
Berat fatih
Yaş18 Kafamda sürekli ticaret yapma planı fikiri var bir yandan yks çalışmaliyım diye kendimi iteliyorum bir yandan da site kur orayla ugraş diye kafamı yoruyorum 2 işi birden yapmak isterken aldigim verim 100% %45 30 düşuyor (okumak istedigim 2 bölüm var elektrik2yilık ve yazilım 4)

wlofers

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Berke Meriç
YKS'ye çalış, istediğin bölümü tutturursan üniversite okurken çalış. puanın istediğin yere göre yetersiz geldiyse ve masrafın çok olacaksa açıktan okuyup kariyerini şekillendir.

Pişmaniye

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,871
İsim
Can BOZKURT
Yaş18 Kafamda sürekli ticaret yapma planı fikiri var bir yandan yks çalışmaliyım diye kendimi iteliyorum bir yandan da site kur orayla ugraş diye kafamı yoruyorum 2 işi birden yapmak isterken aldigim verim 100% %45 30 düşuyor (okumak istedigim 2 bölüm var elektrik2yilık ve yazilım 4)
YKS kesinlikle çünkü misal Almanya'ya gitmek isteyeceksin dili B1 yapıp Goethe sertifikası alırsan ve 7 8 Bin Euro para biriktirdiğin zaman vize alma şansın çok yüksek Üniversiteden sonra.

cancan1135

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
609
İsim
can
Okulunu oku sonra ticarete atıl , ticarete atılsan da daha sonra eksikliklerini farkedip bu seferde kurslar almaya başlayacaksın o yüzden okulunu başta aradan çıkarman daha mantıklı bu arada pazarlama üzerine bir ticaret düşünüyorsan bölümünüde o işe uygun seçmen senin yararına örnek verecek olursam büyükbaş hayvan yemi sektöründe yem pazarlacağını farz ediyorum veterinerlik yada en kötü teknikerlik okuman senin satış işini kolaylaştırır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,464
Üyeler
164,675
Son üye
warıcı
Top Bottom