TeknoPiyon
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 3
Dahası
hocam girince çıkamıyorsun onu farkettim aşırı sarıyor dslşadshadsahakketti valla depomın bagımlılıgı yaşatıyordu genclere ...
elemanlar çok güzel tasarlamış valla bi anda hüpletti bütün sosyal medya piyasasınıhocam girince çıkamıyorsun onu farkettim aşırı sarıyor dslşadshadsa
ne ben daha önce hiç karşılaşmadım bir tek kaka ile karşılaştım o kadarİyi olmuş önüme cinsel organ çıkıp duruyordu
Çok pis şeyler var kaka hafif kalıyor yanlarındane ben daha önce hiç karşılaşmadım bir tek kaka ile karşılaştım o kadar
İlgilenilen şeylere göre çıkmıyor mu bu videolar? Bana film dizi sahneleri çıkıyor.İyi olmuş önüme cinsel organ çıkıp duruyordu
hocam araya kaynıyor bu arada fazlasıylaİlgilenilen şeylere göre çıkmıyor mu bu videolar? Bana film dizi sahneleri çıkıyor.
Haklısın vallahaHaklı ceza. Bir keresinde önüme bir filmden alınan (filmi izlemiştim, izlemeyin, ismini vermeyeceğim) "çocuk cinselliği" sahnesini koymuşlardı ve bayağı görüntülenme almış. Film zaten dünyada yasaklandı, sansürsüzünü zor bulursunuz. Merak edip bilmeden izlemiştim, neyse. Bunun gibi çokça şey karşıma çıkmıştı. Sonradan kaldırıyorlar ama sen, ben gördükten sonra kaldırılsa ne fark eder?
Hesabımı dondurmak zorunda kaldım.Cidden izlemesi bağımlılık yapıyorhocam girince çıkamıyorsun onu farkettim aşırı sarıyor dslşadshadsa