Mustifa 80+ Bronze Katılım 19 Şubat 2021 Mesajlar 1,702 20 Eylül 2022 #1 Videoda tiktok telefonumuza istediği herşeyi yapabildiğini söylemiş. Telefonun ekranı kapalıyken videomuzu/fotoğrafımızı çekme, dosya indirme, galeriye erişim, mikrofona erişim v.b tüm her şey. Doğru mu? (Video Bana Ait Değildir)
Videoda tiktok telefonumuza istediği herşeyi yapabildiğini söylemiş. Telefonun ekranı kapalıyken videomuzu/fotoğrafımızı çekme, dosya indirme, galeriye erişim, mikrofona erişim v.b tüm her şey. Doğru mu? (Video Bana Ait Değildir)
Rik Sançez 80+ Bronze Katılım 14 Temmuz 2021 Mesajlar 1,167 Dahası Reaksiyon skoru 612 İsim . İlgilendiği Kategoriler Yazılım 20 Eylül 2022 #2 Mustifa yazmış: Videoda tiktok telefonumuza istediği herşeyi yapabildiğini söylemiş. Telefonun ekranı kapalıyken videomuzu/fotoğrafımızı çekme, dosya indirme, galeriye erişim, mikrofona erişim v.b tüm her şey. Doğru mu? (Video Bana Ait Değildir) Devamı için tıklayın... Evet eğer isterse telefonunda ki tüm verilere erişip sonra da satabilir çok basit aslında kullandığımız çoğu uygulama aynı riski barındırıyor
Mustifa yazmış: Videoda tiktok telefonumuza istediği herşeyi yapabildiğini söylemiş. Telefonun ekranı kapalıyken videomuzu/fotoğrafımızı çekme, dosya indirme, galeriye erişim, mikrofona erişim v.b tüm her şey. Doğru mu? (Video Bana Ait Değildir) Devamı için tıklayın... Evet eğer isterse telefonunda ki tüm verilere erişip sonra da satabilir çok basit aslında kullandığımız çoğu uygulama aynı riski barındırıyor