Tiktok'çuların sizcede fazla üstüne gidilmiyormu?

Tahins

80+
Reaksiyon skoru
11
Arkadaşlar sizcede çok fazla üstlerine gidilmiyormu? Bende sevmiyorum evet fakat herkes istediğini yapabilir laik bir ülkedeyiz nede olsa. Size bir zararı yoksa sorun yok demektir.

hayır, fazla gidilmiyor hatta az bile. insanlar özel hayatlarında başkalarına zarar vermediği sürece istediğini yapabilir ancak bu insanlar bunları yayınlıyor. yani insanları etkiliyor. rtük vb. kurumlar da tam olarak bu yüzden denetim yapar(güya).

yoooo

Arkadaşlar sizcede çok fazla üstlerine gidilmiyormu? Bende sevmiyorum evet fakat herkes istediğini yapabilir laik bir ülkedeyiz nede olsa. Size bir zararı yoksa sorun yok demektir.
hayır az bile. benim küçük kardeşlerimin ileride doğacak çocuğumun beynini yıkıyorlar ve sonra o insanlar ***** bir şekilde kamuya karışıyor

Siz laikliği baya karıştırmışsınız.
Tiktok çu dediğiniz arkadaşlar kameranın karşısına geçip değişik hareketler yapan kişilerdir.
Ha öyle zevk buluyorlarsa tamam yapsınlar ama bana göre gereksiz ve saçma

Bana göre devlet kurumlarının 15 yaş altı için TİKTOK'u yasaklamalı.

Laik: Din işleriyle dünya işlerini ayıran, dinin dünya, özellikle devlet işlerine karışmasını istemeyen (kişi, toplum, devlet).

Geri