RevenKalr
80+ Gold
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 4,241
- İsim
- Eren Bayram
- er3nbayram
- Discord
- revengeess
Hocam sadece not almak için android tablet kullananlar da var fakat 2. el den ipad 8 önerimdir, alabiliyorsan 0 9. nesil önerebilirim.Sanırım bir tıp fakültesine yerleşeceğim. Tablet çok daha işlevsel oluyor galiba not almak için vesaire. Tablet öneriniz var mıdır acaba çok pahalı olmasın mümkünse f/p olsun fiyatları pek bilmediğim için bütçe belirtemiyorum. Marka takıntım yok. Bir de bu öğrenciye bilgisayar ve telefon indirimine acaba tablet dahil olur mu bilginiz var mı?
İpad de ki programlar ve ipad in stabilliği yeter bence, kendim de ipad aldım çizim ve ders odaklı kullanıyorum ki genel de ders çalışıyorum ve çok işime yarıyor. Fakat dizi izlemek için aynı şeyi söyleyemeyeceğim ekranı 16 9 a yakın değil ve kalitesi de süper değil o yüzden dizi film için ipad önermezdim. Fakat sizin gibi iş/okul için kullanacak biri için ipad en iyi seçimdir bence.
İpad alırsanız sadece not almak için çakma bir kalem iş görecektir fakat çizim gibi işlere de girecekseniz apple pencil gerekli gerçekten, ben çakma alacağıma bi süre para biriktirip orjinal aldım çok memnunum.