Neler Yeni

Tıp Fakültesi İçin Tablet Önerisi

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,241
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
Sanırım bir tıp fakültesine yerleşeceğim. Tablet çok daha işlevsel oluyor galiba not almak için vesaire. Tablet öneriniz var mıdır acaba çok pahalı olmasın mümkünse f/p olsun fiyatları pek bilmediğim için bütçe belirtemiyorum. Marka takıntım yok. Bir de bu öğrenciye bilgisayar ve telefon indirimine acaba tablet dahil olur mu bilginiz var mı?
Hocam sadece not almak için android tablet kullananlar da var fakat 2. el den ipad 8 önerimdir, alabiliyorsan 0 9. nesil önerebilirim.
İpad de ki programlar ve ipad in stabilliği yeter bence, kendim de ipad aldım çizim ve ders odaklı kullanıyorum ki genel de ders çalışıyorum ve çok işime yarıyor. Fakat dizi izlemek için aynı şeyi söyleyemeyeceğim ekranı 16 9 a yakın değil ve kalitesi de süper değil o yüzden dizi film için ipad önermezdim. Fakat sizin gibi iş/okul için kullanacak biri için ipad en iyi seçimdir bence.
İpad alırsanız sadece not almak için çakma bir kalem iş görecektir fakat çizim gibi işlere de girecekseniz apple pencil gerekli gerçekten, ben çakma alacağıma bi süre para biriktirip orjinal aldım çok memnunum.

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
En tepe cihazlarında bile işlemci olarak 8 Gen 1 var. iPad 10 gibi cihazlarda bile zaten ona rakip işlemciler var, iPad Air gibi biraz daha üst seviye çıkınca da M1 mahvediyor zaten. Üstüne çoğu modelde amoled ekran vs de kullanıyorlar pek bir avantajı da kalmıyor.
Orta bütçe için ne alınabilir samsung tarafında? 7k- 8k mesela
2.el cazip gelmediği için

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,237
İsim
Taha Efe
Sanırım bir tıp fakültesine yerleşeceğim. Tablet çok daha işlevsel oluyor galiba not almak için vesaire. Tablet öneriniz var mıdır acaba çok pahalı olmasın mümkünse f/p olsun fiyatları pek bilmediğim için bütçe belirtemiyorum. Marka takıntım yok. Bir de bu öğrenciye bilgisayar ve telefon indirimine acaba tablet dahil olur mu bilginiz var mı?
@DOGANALPASLAN

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,572
Üyeler
161,092
Son üye
hsnmmt
Top Bottom