Neler Yeni

Tıraş olmak için jilet ve tıraş sabunu önerisi arıyorum

tamtam

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
isim soyisim
Normalde tıraş makinem vardı, onunla tıraşı hallediyordum ama yakın zamanda makinenın başlığını tuvalete düşürdüğüm. Fırsat bu fırsat deyip jilete geçmeyi düşünüyorum. Gillette'inki gibi ve aşağıya koyduğum resimdeki gibi tıraş bıçakları olduğunu biliyorum. Kutulu tıraş köpükleri ve aşağıya koyduğum resimdeki gibi sabunlar olduğunu biliyorum. Seçimimi ne yönde yapmalıyım?
Resimdeki yolu seçersem malzemelerini nerelerde bulurum, fiyatlarını biliyor musunuz?

Ekler

• dfg.jpg
    dfg.jpg
    499.2 KB · Hit: 54

mehmettici

80+ Silver
Normalde tıraş makinem vardı, onunla tıraşı hallediyordum ama yakın zamanda makinenın başlığını tuvalete düşürdüğüm. Fırsat bu fırsat deyip jilete geçmeyi düşünüyorum. Gillette'inki gibi ve aşağıya koyduğum resimdeki gibi tıraş bıçakları olduğunu biliyorum. Kutulu tıraş köpükleri ve aşağıya koyduğum resimdeki gibi sabunlar olduğunu biliyorum. Seçimimi ne yönde yapmalıyım?
Resimdeki yolu seçersem malzemelerini nerelerde bulurum, fiyatlarını biliyor musunuz?
mac 3 al 100 tl a101 de sabunuda arko falan ahllet maliyeti 150 tl ye falan gelir

Vesselam

80+ Bronze
gillette fusion 5 baya iyidir cok uzun süredir kullanırım. Hatta yillar önce ilk aldığımda tek başlığı 3 yil kullanmıştım:D rahattır oynak başlı olması sebebiyle. Bir kere kesik yaptığını hatirlamam.

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Mach 3 kullanıyorum, beni memnun ediyor. Tıraş köpüğü olarak da ARKO kullanıyorum. Tıraş sonrası da ARKO kolonya ile işi tamamlıyorum.

Bura.K

80+ Silver
Yukarıda arkadaşların önerdiğinin ikisini de kullandım. Çok jilet kullanmam hatta neredeyse hiç kullanmam, özel günlerde kullanırım sadece. Gillette fusion 5 cidden bu konuda çok iyi. Elim jilete alışık olmamasına rağmen gram kesmeden alıyor. Mach 3'de iyi ama bana Fusion 5 daha rahat gelmişti.

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,335
İsim
Mert Metshi
fusion 5 kopuksuz kullaniom iyi

BugiBlack

80+ Bronze