Neler Yeni

Tiroid Yüksekliği Düşürmek için ne yapmalıyım ?

EmreErkanAydın

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
655
İsim
Emre Erkan Aydın
Tiroidim yüksek çıkmış Serbest t3 bunu nasıl düşürebilirim bir bilgisi olan var mı

NoctuaFanBoyu

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,395
İsim
Hamza Ziya Üstün
En başta doktorun tavsiye ettiği tedavi yani büyük ihtimalle ilaç tedavisi sonra da ne kadar doğru bilmem ama su diyeti vs bilmem nelerle geçtiğini iddia edenler falan var. Kendimin de tiroid hormonu eksikliğim var ve neredeyse 8 yıldır her sabah ilaç kullanıyorum.

EmreErkanAydın

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
655
İsim
Emre Erkan Aydın
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
En başta doktorun tavsiye ettiği tedavi yani büyük ihtimalle ilaç tedavisi sonra da ne kadar doğru bilmem ama su diyeti vs bilmem nelerle geçtiğini iddia edenler falan var. Kendimin de tiroid hormonu eksikliğim var ve neredeyse 8 yıldır her sabah ilaç kullanıyorum.
İlaç değil de b12 ve çinko yazdı fazla yüksek değil zaten
1670793193501.png

Tek sıkıntı saç döküyor daha doğrusu vücutdaki tüm kılları döküyor ve uzatmıyor kolumu traş makinesiyle biraz traş ettim 1 ay kadar bekledim yarısı uzamışken yarısı kestiğim boyda kaldı 4-5 ay sonra aynı boya geldi ve acayip bir uyku getiriyor sürekli uyuyasım var

NoctuaFanBoyu

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,395
İsim
Hamza Ziya Üstün
Eh o zaman kullanıp sonuçları görmen lazım

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
M.Furkan Oduncu
Sınırın çok az üstünde çıkmış herhangi bir semptomun yoksa takip edilir şimdilik. Tavsiye olarak da tuz tüketimini azaltabilirsin.

HamsiKraker

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,393
İsim
Emre Yılmaz
Kilo sıkıntın var mi hocam

EmreErkanAydın

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
655
İsim
Emre Erkan Aydın
Sınırın çok az üstünde çıkmış herhangi bir semptomun yoksa takip edilir şimdilik. Tavsiye olarak da tuz tüketimini azaltabilirsin.
Hocam tuz hiç kullanmıyorum yemeğin tuzu neyse o ama bi 2 yıldır demir takviyesi alıyorum bir de kansulandırıcı araştırdığıma göre bunların da etksi varmış mhrs den randevu alamadığım için doktorlara soramadım ama ben bu yüzden olduğunu düşünüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kilo sıkıntın var mi hocam
Aynn var

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
M.Furkan Oduncu
Hocam tuz hiç kullanmıyorum yemeğin tuzu neyse o ama bi 2 yıldır demir takviyesi alıyorum bir de kansulandırıcı araştırdığıma göre bunların da etksi varmış mhrs den randevu alamadığım için doktorlara soramadım ama ben bu yüzden olduğunu düşünüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aynn var
Hocam çok yüksek değil dediğim gibi tek bir değere bakılarak hareket edilmez canınızı sıkmayın.

EmreErkanAydın

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
655
İsim
Emre Erkan Aydın
Hocam çok yüksek değil dediğim gibi tek bir değere bakılarak hareket edilmez canınızı sıkmayın.
Aynn yüksek değil ama 2 yıldır var bu tüm değerlerim normal sürekli saç dökülmesi halsizlik dikkat eksikliği bitkinlik gibi şikayetlerim vardı ben de vitamin eksikliği olarak düşündüm a dan z ye tüm vitaminlere baktım hiç bir şey bulamadım 2 yıl sonra tanıdık bir doktorun yanına gittim bir tek o serbest t3 testi yaptı ve nerdeyse yaşadığım tüm sorunları barındırıyor bu hormon

Top Bottom