Tkl mi %60 mı1000-1500 civarında kaliteli red switch tkl klavye öneriniz var mı ?
İkisi de olur hocamTkl mi %60 mı
İkisi de olur hocam
türkiyeye gönderim yok sitedeİndirim kodu var bunda forumda bulabilirsiniz 1400 TL ye geliyorAjazz AK820 Pro Mechanical Keyboard
The AK820 Pro features a 0.85" TFT Color Screen with great picture clarity and excellent brightness. At-a-glance viewing of the time, date, battery, connection status and other keyboard details is made possible and you can even customize GIF animations to your liking.www.whatgeek.com
Var gözüküyor ?türkiyeye gönderim yok sitede
Bir kod buldum ama 57 dolara düştü daha fazlasını nasıl bulabilirim ?İndirim kodu var bunda forumda bulabilirsiniz 1400 TL ye geliyorAjazz AK820 Pro Mechanical Keyboard
The AK820 Pro features a 0.85" TFT Color Screen with great picture clarity and excellent brightness. At-a-glance viewing of the time, date, battery, connection status and other keyboard details is made possible and you can even customize GIF animations to your liking.www.whatgeek.com
Baktım yine hata veriyor adres girip denediniz miVar gözüküyor ?
1000-1500 civarında kaliteli red switch tkl klavye öneriniz var mı ?
türkiye'ye gönderim yok. malesef. birçok kişi pusuda bekliyor . açılınca alacak. bende dahil.Var gözüküyor ?
Şimdi kontrol ettim adresi girince hata veriyor teşekkürler.Baktım yine hata veriyor adres girip denediniz mi
Sizce ne zaman açılır ?türkiye'ye gönderim yok. malesef. birçok kişi pusuda bekliyor . açılınca alacak. bende dahil.
Bugün firmaya mail attım ama kesin tarih vermediler. Bekleyeceğiz mecburen daha iyisi çıkmazsa.Şimdi kontrol ettim adresi girince hata veriyor teşekkürler.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Redragon K617 Fızz Kırmızı Switch Kablolu RGB Mekanik Oyuncu Klavye Fiyatları ve Özellikleri
Redragon K617 Fızz Kırmızı Switch Kablolu RGB Mekanik Oyuncu Klavye en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.www.n11.com
Hocam şu klavyeye ne diyorsunuz ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sizce ne zaman açılır ?