Neler Yeni

TKL klavye önerisi bütçe 1200 TL

soulmash

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Enver Aydın
Bütçe
1200
Bütçem:1200 TL uygun bir klavye almak istiyorum. FPS oyuncusuyum önerilerinizi bekliyorum.

Spect

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
265
İsim
Arda
Gamepower Eva 3 ile aralarında ne gibi farklılıklar vardır ? Bilginiz var mı ?
Gamepower %75 hocam k617 fizz ise %60 bir klavye ve eğer bu tarz bir klavye kullanmadıysanız ilk zamanlar baya küçük gelecek gözünüze. Onun dışında gamepower a karşı insanlar bir tık tereddütlü yaklaşıyor ancak klavye konusunda sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum. Eğer gamepower eva 3 hoşunuza gittiyse onu da almak mantıklı olur. Red switch olanı almanızı öneririm.

soulmash

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Enver Aydın
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Gamepower %75 hocam k617 fizz ise %60 bir klavye ve eğer bu tarz bir klavye kullanmadıysanız ilk zamanlar baya küçük gelecek gözünüze. Onun dışında gamepower a karşı insanlar bir tık tereddütlü yaklaşıyor ancak klavye konusunda sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum. Eğer gamepower eva 3 hoşunuza gittiyse onu da almak mantıklı olur. Red switch olanı almanızı öneririm.
Tamamdır teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tamamdır teşekkürler
Onerebileceginiz başka klavyeler varsa lütfen gönderin. Elimde seçenek olsun diye

Cheazy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Mehmet Dereli
Hocam bu fiyat bandından switch olup olmaması farketmez kimisi manyetik diyor kimisi yağlı seitch diyor ama switch aslında yok diyorlar bende çok anlamamda. Kablosuz klavyeler bulunur mu? Kablosuz klavyelerin artı eksisi nelerdir?

Dahası  
Reaksiyon skoru
180
İsim
Mehmet Ali ARICAN

Mavi switch(sesli olduğu için) bozmazsa bu fiyat bandında en iyi klavye bence budur kendimde kullanıyorum her şekilde işime yarıyor.
Hem hot-swap hemde 3 türlü (Bluetooth+Kablolu+Kablosuz)bağlantısı var.

Bende aynı ürünün red switchi var sessiz olanı çok memnunum hocam.Red switchtde 1200 liraydı ama şu an 2000 yapmışlar.

Top Bottom