Bu fiyatlarda en mantıklı ürün k617 fizzBütçem:1200 TL uygun bir klavye almak istiyorum. FPS oyuncusuyum önerilerinizi bekliyorum.
Gamepower Eva 3 ile aralarında ne gibi farklılıklar vardır ? Bilginiz var mı ?Bu fiyatlarda en mantıklı ürün k617 fizz
Gamepower %75 hocam k617 fizz ise %60 bir klavye ve eğer bu tarz bir klavye kullanmadıysanız ilk zamanlar baya küçük gelecek gözünüze. Onun dışında gamepower a karşı insanlar bir tık tereddütlü yaklaşıyor ancak klavye konusunda sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum. Eğer gamepower eva 3 hoşunuza gittiyse onu da almak mantıklı olur. Red switch olanı almanızı öneririm.Gamepower Eva 3 ile aralarında ne gibi farklılıklar vardır ? Bilginiz var mı ?
Tamamdır teşekkürlerGamepower %75 hocam k617 fizz ise %60 bir klavye ve eğer bu tarz bir klavye kullanmadıysanız ilk zamanlar baya küçük gelecek gözünüze. Onun dışında gamepower a karşı insanlar bir tık tereddütlü yaklaşıyor ancak klavye konusunda sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum. Eğer gamepower eva 3 hoşunuza gittiyse onu da almak mantıklı olur. Red switch olanı almanızı öneririm.
Onerebileceginiz başka klavyeler varsa lütfen gönderin. Elimde seçenek olsun diyeTamamdır teşekkürler
Hocam bu fiyat bandından switch olup olmaması farketmez kimisi manyetik diyor kimisi yağlı seitch diyor ama switch aslında yok diyorlar bende çok anlamamda. Kablosuz klavyeler bulunur mu? Kablosuz klavyelerin artı eksisi nelerdir?Gamepower %75 hocam k617 fizz ise %60 bir klavye ve eğer bu tarz bir klavye kullanmadıysanız ilk zamanlar baya küçük gelecek gözünüze. Onun dışında gamepower a karşı insanlar bir tık tereddütlü yaklaşıyor ancak klavye konusunda sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum. Eğer gamepower eva 3 hoşunuza gittiyse onu da almak mantıklı olur. Red switch olanı almanızı öneririm.