mustafaking1905
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1
- İsim
- mustafa atılğan
merhaba TL-WN822N wireless adaptör (ürün bu) kullanıyorum 300 mbps diyor fakat çok daha düşük performans alıyorum telefonda 20-30 olan hız steam v.b yerlerde aşağıya resim olarak ekledim disk kısmı biraz zayıf kalıyor farkındayım ama bence internet de düşük kalıyor değiştirmek istememdeki nedenlerden 1.si 5G destekleyen bir adaptör almak istiyorum . 2.si daha hızlı bir adaptör almak . 3.sü şuanda belirttiğim hızlarda olmasına rağmen çoğu zaman 1.2 veya 0.8 civarında kalması (konummuzla alakasız ama bu yazıyı yazarken ağ 1.2 seviyelerindeyken disk 2 seviyesinde) yardım ederseniz sevinirim
bilgisayarım masaüstü . sistem bilgisine ihtiyaç var mıdır bilmiyorum eğer isterseniz atabilirim ayrıca masaüstü için kullandığım bluetooth 5.0 destekleyen bir sürücü (bu) etkiliyor mu bir şeyleri bilmiyorum ama yine de belirtmek istedim
Mesaj otomatik birleştirildi:
bilgisayarım masaüstü . sistem bilgisine ihtiyaç var mıdır bilmiyorum eğer isterseniz atabilirim ayrıca masaüstü için kullandığım bluetooth 5.0 destekleyen bir sürücü (bu) etkiliyor mu bir şeyleri bilmiyorum ama yine de belirtmek istedim