Neler Yeni

TL-WN822N wireless adaptörümün yerine yenisini almak istiyorum lütfen yardımedin

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
mustafa atılğan
merhaba TL-WN822N wireless adaptör (ürün bu) kullanıyorum 300 mbps diyor fakat çok daha düşük performans alıyorum telefonda 20-30 olan hız steam v.b yerlerde aşağıya resim olarak ekledim disk kısmı biraz zayıf kalıyor farkındayım ama bence internet de düşük kalıyor değiştirmek istememdeki nedenlerden 1.si 5G destekleyen bir adaptör almak istiyorum . 2.si daha hızlı bir adaptör almak . 3.sü şuanda belirttiğim hızlarda olmasına rağmen çoğu zaman 1.2 veya 0.8 civarında kalması (konummuzla alakasız ama bu yazıyı yazarken ağ 1.2 seviyelerindeyken disk 2 seviyesinde) yardım ederseniz sevinirim :)
ks.png

Mesaj otomatik birleştirildi:

bilgisayarım masaüstü . sistem bilgisine ihtiyaç var mıdır bilmiyorum eğer isterseniz atabilirim ayrıca masaüstü için kullandığım bluetooth 5.0 destekleyen bir sürücü (bu) etkiliyor mu bir şeyleri bilmiyorum ama yine de belirtmek istedim

HarlBO

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
106
İsim
İbrahim Hamza Önen
merhaba TL-WN822N wireless adaptör (ürün bu) kullanıyorum 300 mbps diyor fakat çok daha düşük performans alıyorum telefonda 20-30 olan hız steam v.b yerlerde aşağıya resim olarak ekledim disk kısmı biraz zayıf kalıyor farkındayım ama bence internet de düşük kalıyor değiştirmek istememdeki nedenlerden 1.si 5G destekleyen bir adaptör almak istiyorum . 2.si daha hızlı bir adaptör almak . 3.sü şuanda belirttiğim hızlarda olmasına rağmen çoğu zaman 1.2 veya 0.8 civarında kalması (konummuzla alakasız ama bu yazıyı yazarken ağ 1.2 seviyelerindeyken disk 2 seviyesinde) yardım ederseniz sevinirim :)Alıntıyı görüntüle

bilgisayarım masaüstü . sistem bilgisine ihtiyaç var mıdır bilmiyorum eğer isterseniz atabilirim ayrıca masaüstü için kullandığım bluetooth 5.0 destekleyen bir sürücü (bu) etkiliyor mu bir şeyleri bilmiyorum ama yine de belirtmek istedim
ethernet kablosuyla ölçün bu kadar düşük olması mantıklı değil

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
mustafa atılğan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ethernet kablosuyla ölçün bu kadar düşük olması mantıklı değil
ethernet kablosu var ama uzakta arada 1 oda uzaklık var ve dediğim gibi masaüstü bilgisayar olduğu için sıkıntı . olmadı modemi akşam bilgisayarın yanına taşiyip öyle deneyeyim

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
mustafa atılğan
tam olarak bilmiyorum türk telekom fiber internet kullanıyorum öğrenebileceğim sağlam bir site var mı hemen bakayım size söyleyeyim @HarlBO

forumda dolaşırken bir site buldum ve testi yaptım şanlıurfada oturuyorum istanbul seçtim böyle bir sonuç çıktı kendi şehrimi seçtiğimde de aynı
sonuç çıktı

1.png

Son düzenleme:

HarlBO

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
106
İsim
İbrahim Hamza Önen
tam olarak bilmiyorum türk telekom fiber internet kullanıyorum öğrenebileceğim sağlam bir site var mı hemen bakayım size söyleyeyim @HarlBO

forumda dolaşırken bir site buldum ve testi yaptım şanlıurfada oturuyorum istanbul seçtim böyle bir sonuç çıktı kendi şehrimi seçtiğimde de aynı
sonuç çıktı

Alıntıyı görüntüle
İnternetiniz fiber ise hız değerleri cok kötü bence modemi kendi odaniza koyun

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
mustafa atılğan
İnternetiniz fiber ise hız değerleri cok kötü bence modemi kendi odaniza koyun
evet maalesef fiber ve sonuç bu :) . internet arttırıcı veya yeni bir adaptör ile çözemez miyim çünkü internetin konumunu değiştirmem zor

Top Bottom