Hocam galiba bu türkçeye çevrilmiş site ama şöyle bir sitede varhocam bu rus yapımı olan mı
TLauncher Legacy'in çok fazla sahte sitesi var. Bu site gerçeği mi bilmiyorum açıkça.Hocam galiba bu türkçeye çevrilmiş site ama şöyle bir sitede var
TLauncher Legacy Download
TLauncher Legacy is the most popular launcher at the moment. A record number of players use it every day. It is because with this program you can play both the pirated and licensed versions of Minecraft. But this is not the main advantage of the launcher. The main feature is its cross-platformvlauncher.netMesaj otomatik birleştirildi:
ama güvenilirlik açısından biraz tedirginim...
Bunu bende gördüm malwarebytes bende kullanıyorum Tlauncher'da devam ediyorum halaAlıntıyı görüntüle
Resimde de gördüğünüz üzere TL Legacy'nin resmi web sitesidir. Şu son günlerde Tlauncher olayı sonrasında birçok kişi TL legacy kullanmaya başladı ama buda güvenli olmayabilir diye sizi uyarıyorum. Ya ben aptalım ya da anti virüs bize yalan söylüyor.
Aynen bende bu konu hakkında açtım zaten. Trojan bir bilgisayar veya herhangi bir cihaza daha tehlikeli olabilir. Bu sebeple hiçbir korsan oyununda veya uygulaması güvenilir değildir.Bunu bende gördüm malwarebytes bende kullanıyorum Tlauncher'da devam ediyorum hala
Tl Launcherda ben virüs olduğuna eminim , pcmde eskiden hiçbir sorun yokken tl indirdikten sonra kilitlenmeler , yüksek ekran kartı kullanımları vs başladı , arkadaşlarımdada drop vs girmeye başladı farklı oyunlarda , trojan yok ama mining virüsü olduğuna eminim format atınca düzelmiştiAlıntıyı görüntüle
Resimde de gördüğünüz üzere TL Legacy'nin resmi web sitesidir. Şu son günlerde Tlauncher olayı sonrasında birçok kişi TL legacy kullanmaya başladı ama buda güvenli olmayabilir diye sizi uyarıyorum. Ya ben aptalım ya da anti virüs bize yalan söylüyor.
ben bunu eskiden kullanmıştım hatta yapimcisiyla dc sohbetim bile vardi ama simdi ne degisti bilmiyorum.Hocam galiba bu türkçeye çevrilmiş site ama şöyle bir sitede var
TLauncher Legacy is the most popular launcher at the moment. A record number of players use it every day. It is because with this program you can play both the pirated and licensed versions of Minecraft. But this is not the main advantage of the launcher. The main feature is its cross-platformvlauncher.netMesaj otomatik birleştirildi:
bende bunu kullanıyorum bir sorun yoktur değil miHocam galiba bu türkçeye çevrilmiş site ama şöyle bir sitede var
https://mc-launcher.com/wp/minecraft/ burdan indirdim sanırımAlıntıyı görüntüle
trojan içerme olasılığı yüksek. ama belike başka bir siteden indirdiğin için bir şey yoktur
Senelerdir kullaniyorum ve pc imde afterburner hep acik olur ekran karti islemci mhz bile takip ederim hci fark etmeid pc deTL Launcherda ben virüs olduğuna eminim , pcmde eskiden hiçbir sorun yokken TL indirdikten sonra kilitlenmeler , yüksek ekran kartı kullanımları vs başladı , arkadaşlarımdada drop vs girmeye başladı farklı oyunlarda , trojan yok ama mining virüsü olduğuna eminim format atınca düzelmişti