Neler Yeni

TLOU3'ün Hikayesi Sizce Nasıl Olacak? (Spoiler İçerir)

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,096
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Bence Ellie ve Abby yakın arkadaş olarak kalacaklar ve ilk önce Dina'yı arayacaklar. Daha sonra tedavi için Abby'nin babasının kitaplarını vs araştırıp tedaviyi bulacaklar. Daha sonra Ellie kendini feda etmeye kalkışırken kimsenin ölmemesi için başka bir tedavi yolu arayacaklar. Daha sonra tedavi bulunup bölgedeki kalan insanlara uygulanacak. Böylelikle oyun serisi bitmiş olacak.

Sizlerin düşüncesi nedir?

isikt11

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Kendi isteğim Abby'nin öldürülmesi yönünde, Abby ve Ellie'nin arkadaşlığı bence ilk 2 oyuna hakaret olur. Bence 2. oyunun son sahnesi de bütün bu maceraya küfür gibiydi ama neyse.

Umarım senin dediğin gibi bir şey olmaz. 😁

Bence Dina'yı aramazlar çünkü çok büyük ihtimal Jackson'a geri döndü zaten.

Ayrıca bence Abby ile Ellie arkadaş olup da ilacı aramazlar çünkü ilaç zaten Ellie'nin kendisi ve Joel Ellie'yi kurtarmak için Abby'nin babasını öldürdü. Mantık olarak Abby'nin zaten Ellie'yle arkadaş olması doğru değil gibi.

Bence oyunun 3.'sü gelmemeli çünkü hikaye buradan sonra bir yere bağlanmaz gibi. Geçen oyunun sonu kimsenin beklemediği şekilde bitti ve devam oyunu var mı acaba düşüncesi geldi akıllara. Bütün bunlara rağmen bence TLOU'yu orada bitirdiler, bu saatten sonra bence gelirse Left Behind tarzı küçük bir hikaye kısmı gelebilir ama bir 30 saat daha hikaye anlatacaklarını düşünmüyorum.

Son düzenleme:

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
37,437
İsim
Mert Can Ergün
Gelirse Ellie intikam alır bence

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,096
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Böylesi en mantıklısı bence de. Diğer türlü hikayenin bütün olayı bozulur, hiç mantıklı ve güzel bir hikaye olmaz şahsımca.
2. oyunda bozacakları kadar bozdular zaten. Ellie Abby'i orada öldürecekti.

Aderal

80+ Bronze
Bu abby düşmanlığını anlamıyorum bence sonuna kadar haklı abby. Joel kendi bencilliğinden tüm dünyanın kaderini umursamadı bide babasını öldürdü kızın. Ölmeyi haketti.

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,096
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu abby düşmanlığını anlamıyorum bence sonuna kadar haklı abby. Joel kendi bencilliğinden tüm dünyanın kaderini umursamadı bide babasını öldürdü kızın. Ölmeyi haketti.
Tedavinin bulunacağı kesin değildi. Ayrıca intikam alması doğal bir hakkı ancak eziyet çektirerek değil. Ve de Joel Abby'nin hayatını kurtardı..

isikt11

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Dünya zaten cehenneme dönmüş, az biraz insan nüfusu kalmış ki onlar bile kendi arasında çatışma halinde. Böyle bir ortamda ilaç üretilse ne olacak üretilmese ne olacak? Hadi diyelim ki üretildi Ateş Böcekleri o ilacı düzgün kullanabilecek mi orası da belli değil.

Joel'un yaptığı pek de mantıksız değil bence. Sonuçta Ellie'yi kızı gibi görüyordu yukarıda yazdığım onca şeye ek olarak.

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,096
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_

isikt11

80+ Gold
En İyi Cevap
11
2. oyunda bozacakları kadar bozdular zaten. Ellie Abby'i orada öldürecekti.
Bundan yaptığım inceleme konusunda da bahsetmiştim.

''Bunun sonunda Dina'nın itirazlarına rağmen intikam yoluna yeniden çıkıyor. İntikam için hayatından vazgeçiyor. Ve Abby'yi bulup dövüşe davet ediyor. O sırada aklına Joel'un dayak yemiş, ölmeden önceki hali geliyor ve daha da kararlanıyor. Hatta dövüşmesi için Abby'yi Lev ile tehdit ediyor. Sonrasında Abby'yi ölene kadar dövüyor ama tam o anda Joel'u hatırlıyor, o hatırladığı an Joel'u affettiği andı. Artık istediği şekilde mutlu, huzurlu halde hatırlamaya başlıyor Joel'u. Ardından Abby'yi öldürmemeyi tercih ediyor ve Abby'yi bırakıyor.

Ellie orada aslında doğru bir tercih yaptı, çünkü en son dövüş sahnesinde Joel'u hatırladığında Joel ile olan davasının Abby ile ilgili olmadığını, kendi içinde bitirmesi gereken bir şey olduğu farkediyor.

Ama Ellie'nin bunun farkına varabilmesi için bunları yaşaması, Abby ile o dövüşü yapması gerekiyordu ki yaptı, doğru olanı farketti. Ama bunun yanında Dina'yı, JJ'yi, Jesse'yi kaybetti ve iki de parmağından oldu.''

Evet belki de Ellie'nin yaptığı şey doğru olandı ama ben olsam Abby'yi öldürmeyi seçerdim kesinlikle.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,819
Üyeler
168,036
Son üye
mchi
Top Bottom