TLOU’dan sonra oyunlardan zevk alamıyorum

Reaksiyon skoru
21
Beyler hep online oyunlar oynayan biriyken anlık bir kararla ilk hikayeli oyun olarak TLOU1 oynamıştım ondan sonra oyunu alırken de yanında güzel tüm hikayeli oyunları aldım sorun şu ki TLOU dan sonra hiçbir oyun zevk vermemeye başladı ne yapabilirim bi çözümü var mı?

Tlou 1 + 2 250 saatten fazla oynamış birisi olarak takipteyim. Tlou sonrası sadece rift apart ve cod ww2 bitirebildim. Tabi hâlen no return modu ile oynamaya devam ediyorum 😃

aynı şeyi yaşıyorum oynadıktan sonra diğer oyunlara bunlar oyun mu diyerek oynayamıyorum

Daha farklı türler dene kıyaslama yapmamak için

Beyler hep online oyunlar oynayan biriyken anlık bir kararla ilk hikayeli oyun olarak TLOU1 oynamıştım ondan sonra oyunu alırken de yanında güzel tüm hikayeli oyunları aldım sorun şu ki TLOU dan sonra hiçbir oyun zevk vermemeye başladı ne yapabilirim bi çözümü var mı?
Sanırsam kıyamet sonrası temalarını seviyorsun sana dying light serisini önerebilirim muhteşem ve kusursuz bir serisidir zombi temalı olmasın dersen metro serisine bakabilirsin

Bende bir ara öyleydim, sonra düzeliyor kendini her oyuna adapte etmeye çalış, mesela bu aralar Dune Awakeninge sardım uzaktan bakınca çok dandik gözüküyor ama içine girince sarıyor.

Tlou 1 + 2 250 saatten fazla oynamış birisi olarak takipteyim. Tlou sonrası sadece rift apart ve cod ww2 bitirebildim. Tabi hâlen no return modu ile oynamaya devam ediyorum 😃
Hocam tlou lar düz hikaye anlatmıyor mu? Hikayeyi bitirdikten sonra oynayacak neyi kalıyor ki bilmediğimden soruyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,011
Üyeler
184,714
Son üye
Gvggs
Geri