🔥İndirim 🔥TOD 1 Haftalık ÜCRETSİZ Taraftar Paketi🔥

o kada reşşke bir firmaa ki her şey için ayrı paket istiyorlar. Tv de izleyemiyorsun ekran yanstımda görüntü yok. Sitesinde şifreni kabul etmez vs vs . Bazen gerçkten bazı şeylerin orjinalini kullanmamak gerekiyor.
bizim millete bu kalite çok bile.

yandex 1 aylık veriyor şuan. yandex üzerinden arama yerine gs fb yazınca çıkıyor. varsayılan tarayıcı yapınca kodu veriyor. aktifleştirdim az önce isteyen oradanda alabilir
Kanka sana çok teşekkür ederim son dk olduğu için maç sonu yazıyorum sayende izledik. Burda eski üye yeni üye ayrımı yapan boş insanlar gibi değilsin 🙏🏻

Kanka sana çok teşekkür ederim son dk olduğu için maç sonu yazıyorum sayende izledik. Burda eski üye yeni üye ayrımı yapan boş insanlar gibi değilsin 🙏🏻
Burada bana diyorsun ama mesaj kutumu göstersem kaç kişi bugün hesap açmış ve bana mesaj atmış. Bazı arkadaşlar kod'u ücretli satıyor. Ben nerden bileyim sizin kullanacağınızı veya satacağınızı, o yüzden bugün üye olanlara göndermedim.

Burada bana diyorsun ama mesaj kutumu göstersem kaç kişi bugün hesap açmış ve bana mesaj atmış. Bazı arkadaşlar kod'u ücretli satıyor. Ben nerden bileyim sizin kullanacağınızı veya satacağınızı, o yüzden bugün üye olanlara göndermedim.
Doğru hocam çoğu kişi satıyor 30-50 tlden

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,449
Üyeler
185,730
Son üye
infaz
Geri