Toki başvuru iadesi nasıl yapılır?

Reaksiyon skoru
3,340
Arkadaşlar 3 ay önce Toki arsa başvurusu için istenen bedeli ödedim. Toki'yi aradım iade için Ziraat atmlerinden alabilirsiniz dedi. Benim Ziraat hesabım olmadığı için kartsız işlemler diyerek TCKN ile giriyorum fakat telefon numaram sistemde kayıtlı gözükmüyor. Güncellemem gerekiyormuş ama nereyi bilen var mı?

Ekler

• E24E3774-A6EB-4171-80A1-AAB0E2CD4CB0.jpeg
    E24E3774-A6EB-4171-80A1-AAB0E2CD4CB0.jpeg
    95.8 KB · Hit: 73
Arkadaşlar 3 ay önce Toki arsa başvurusu için istenen bedeli ödedim. Toki'yi aradım iade için Ziraat atmlerinden alabilirsiniz dedi. Benim Ziraat hesabım olmadığı için kartsız işlemler diyerek TCKN ile giriyorum fakat telefon numaram sistemde kayıtlı gözükmüyor. Güncellemem gerekiyormuş ama nereyi bilen var mı?
Kanka Halkbank atmsine gidiyorsun ordan TOKİ başvuru iade tuşuna basıyorsun sana dediği şeyleri yapınca parayı veriyor karta gerek yok kartsız işlem diğceksin

Anladım onun atmsineede böyle bir ibare vardır belki ben ziraatten yatırılabildiğini bilmiyorum
ziraat ya da halkbanktan yatiyor bende ziraatten yatirdim sisteme kayitli numara bulunmuyor diyor

Bankamatikten mi denedin telefon numaran mı kayıtlı değil
Kanka numara giriyorum bu numarayla ait basvuru bulunmuyor gibi bisey dedi. bankadan iceri girdim sordum hesap bakiyeniz bos gorunuyor dedi. tokiyle gorusun dedi

Kanka numara giriyorum bu numarayla ait basvuru bulunmuyor gibi bisey dedi. bankadan iceri girdim sordum hesap bakiyeniz bos gorunuyor dedi. tokiyle gorusun dedi
Ya hesaptan biri parayı almış yada bilemiyorum aga uğraştırıcak seni bu durum belli

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,693
Üyeler
188,148
Son üye
sunia
Geri