Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint alınır mı?

unkn4wn

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
463
youtube shortsta karşıma çıktı özellikle karlı bölüm ve grafikleri hoşuma gittiği için bakmak istedim ve indirimde olduğunu görünce acaba alınabilirmi diye sordum kendi kendime fakat anlamadığım birkaç şey var onları sormak istiyorum . eastergamerstv bütün hikayeyi oynadığı bir oynatma listesi var fakat ordaki hiçbir videoda özellikle bahsettiğim karlı bölümü göremedim acaba bu satın aldığı paketlemi ilgili önceden satın alan yada oynayan varsa paketler arasında ne gibi farklılıklar var başka söylerse mutlu olurum.
1764972552130.webp

Güzel oyundur karlı kısımlar var, tek başına da oynarsın yanına 3 tane de adam koyabiliyorsun onlara emir verebiliyorsun dur yat kalk ateş et vs, yada bir arkadaşına da aldırıp beraber 2 niz düşmanlara karşı oynaya bilirsiniz ben abimle oynamıştım çok zevkliydi , wildlands oyunuda güzeldi onuda oynamıştım .

Güzel oyundur karlı kısımlar var, tek başına da oynarsın yanına 3 tane de adam koyabiliyorsun onlara emir verebiliyorsun dur yat kalk ateş et vs, yada bir arkadaşına da aldırıp beraber 2 niz düşmanlara karşı oynaya bilirsiniz ben abimle oynamıştım çok zevkliydi , wildlands oyunuda güzeldi onuda oynamıştım .
teşekkürler hocam peki siz hangi paketi satın almıştınız ? birkaç yorumda düşük paket alınca hikayenin kısaltıldığı gibi şeyler okumudum. öyle değilse bile paket arasındaki farklar nedir tam olarak?

teşekkürler hocam peki siz hangi paketi satın almıştınız ? birkaç yorumda düşük paket alınca hikayenin kısaltıldığı gibi şeyler okumudum. öyle değilse bile paket arasındaki farklar nedir tam olarak?
evet standart paket alınca hikayenin bi yerine kadar açık oluyor devamı için yani diğer bölümlerin açılması için orda ek hikaye paketide var onuda sonradan almıştık

evet standart paket alınca hikayenin bi yerine kadar açık oluyor devamı için yani diğer bölümlerin açılması için orda ek hikaye paketide var onuda sonradan almıştık
bütün hikaye için hangi paket alınmalı yani hocam en yüksek fiyatlı olanı mı ?

ben ana oyunu aldıktantan sonra 1 year pass ek paketini almıtşım bölümler açılmıştı şuan 1 year pass yazan şey minumum gold paketi alman gerekiyor

paketlerdeki detaylar yazıyor aslındao pakette ne gelecek vs diye epic game içinde gösteriyor ben epicten almıştım yada ubisoft dan da almış olabilir anlayamadım orasını :)

Son düzenleme:
Geri