Neler Yeni

Tom Clancy's Rainbow Six® Siege alınır mı ?

Semihz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Semih
Arkadaşlar oyun şuan indirimde yaklaşık 100₺ gibi bir fiyatı var gizlilik oyunlarını seviyorum oynayan varsa güzel mi acaba alınır mi ?

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_

Sirius Blackw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,579
İsim
Patiayak
Discord
LAOZİN#0758
250 saatim var oynanır ama cs gibi bam güm değil oyun sabır istiyor.

Knnmw

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,401
İsim
Kaan
Arkadaşlar oyun şuan indirimde yaklaşık 100₺ gibi bir fiyatı var gizlilik oyunlarını seviyorum oynayan varsa güzel mi acaba alınır mi ?
Piyasadaki en iyi fps oyunlarından biri kesinlikle alınır. Alıcaksanız deluxe falan alın operatör açmak için fazla uğraşmazsınız 115tl falan olması gerek.

Semihz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Semih
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Sirius Blackw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,579
İsim
Patiayak
Discord
LAOZİN#0758
Gizlilik oyunu mu hocam ready or not ile arasında kaldım oynicak arkadaş yok o yüzden rainbow daha iyi gibi
Gizlilik denemez taktik önemli ama gizli oynayacağınız op larda var mesela Caveria.Susturuculu tabancası var düșmanın birini indirip sorgulayarak ötekilerin yerlerini öğreniyorsunuz

Cofffee

80+
Eskiden iyi bir oyundu. Eski oyuncuların yüzüne tükürerek oyundan yolladılar yaptıkları değişiklikler ile. Yeni oyuncular için iyi bir oyun denilebilir. Ek olarak oyunun ubisofta ait olduğunu unutma (bugsisoft)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gizlilik denemez taktik önemli ama gizli oynayacağınız op larda var mesela Caveria.Susturuculu tabancası var düșmanın birini indirip sorgulayarak ötekilerin yerlerini öğreniyorsunuz
Yeni oyuncular oyunun değişmiş yapısı gereği nerde ise hiç taktik kullanmıyor.

Gizlilik oyunu mu hocam ready or not ile arasında kaldım oynicak arkadaş yok o yüzden rainbow daha iyi gibi
Arada ciddi farklar var. Ready or not en başta rekabetçi bir oyun değil tek başına oynayacaksan botlar ile bol delirmeler. (Düzgün iletişim kuran bir takım şart)

Semihz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Semih
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İyi hocam alıp deniyim ben

Eskiden iyi bir oyundu. Eski oyuncuların yüzüne tükürerek oyundan yolladılar yaptıkları değişiklikler ile. Yeni oyuncular için iyi bir oyun denilebilir. Ek olarak oyunun ubisofta ait olduğunu unutma (bugsisoft)

Yeni oyuncular oyunun değişmiş yapısı gereği nerde ise hiç taktik kullanmıyor.

Arada ciddi farklar var. Ready or not en başta rekabetçi bir oyun değil tek başına oynayacaksan botlar ile bol delirmeler. (Düzgün iletişim kuran bir takım şart)
Daha önce far cry aldım açmadı assasians creed aldım açılmadı iade ettim benim pc de mi yoksa ubisofttami bir sıkıntı var anlamadım inşallah bunu açar

Utku16

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Hüseyin
750 saat devirdim en iyi fps oyunu diyebilirim

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,816
İsim
MehmedVII
Alacaksan minimum Deluxe almalısın operatör sayısı vs artıyor yoksa çabuk bayar ve zorlaşır

YazılımKafa

80+ Gold
Bu tarz oyunlarda iyiysen net al. Ben ara sıra zevkine cs oynayan bir insanım. R6 oynayayım dedim , çileden çıktım. Benim gibi ara sıra giren biri için çok zor.

Semihz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Semih
Alacaksan minimum Deluxe almalısın operatör sayısı vs artıyor yoksa çabuk bayar ve zorlaşır
Tamam hocam 115 tl olan sanırım zaten fazla fark yok onu alayım

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,816
İsim
MehmedVII
Tamam hocam 115 TL olan sanırım zaten fazla fark yok onu alayım
Tek oynayacaksan başlarda çok sabredeceksin sonra sarar. Agalarla her türlü sarar. Ben tek oynadım 10 saatte baydı saldım. Zaten online olarak oynadığım oyun fazla yok

Top Bottom