Merhabalar, Epic Games üzerinden Tom Clancy's Rainbow Six: Siege almıştım sonra indirmeye başladım. 80GB indirme yaptı ve oyuna girmeye çalıştığımda Ubisoft'da 82 GB'lık indirme yapıyor bunun nedeni nedir şu an R6 160GB yer kaplıyor.
Test Serverıda mı indirdin naptınMerhabalar, Epic Games üzerinden Tom Clancy's Rainbow Six: Siege almıştım sonra indirmeye başladım. 80GB indirme yaptı ve oyuna girmeye çalıştığımda Ubisoft'da 82 GB'lık indirme yapıyor bunun nedeni nedir şu an R6 160GB yer kaplıyor.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
bilmiyorum ama ubisoft hala indirme yapıyorTest Serverıda mı indirdin naptın
peki neden ayrı ayrı yerlerde dosyalartest server indirdin galiba onu sil
steamdan aldıysan silebilirsin uplay yada epic games bilmiyorumbilmiyorum ama ubisoft hala indirme yapıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
peki neden ayrı ayrı yerlerde dosyalar
iptal edeyim mi o zaman indirmeyiAynısı bende de oldu. 5 gün önce epic'den aldım yükledim bitti, sonra ubisoftconnect'de tekrar yüklemememi istedi. Yüklemenin yanında (yanlış hatırlamıyorsam) yüklenmiş oyunun konumunu seç diye bir şey vardı. Ordan epic'te yüklü olan oyunun konumunu seçtim oyunu gördü sanırım ama yinede 58 gb yükledi. Sonra'dan bi sıkıntı olmadan oynayabildim.
test serverını indirmemişim galibasteamdan aldıysan silebilirsin uplay yada epic games bilmiyorum