🃏JOKER🃏
80+ Platinum
Dahası
Sanki mehmet yılmaz görmüyor etiketliyim mi@Abdurrahman Avf sil uyarı yiyebilirsin.
Sanki mehmet yılmaz görmüyor etiketliyim mi@Abdurrahman Avf sil uyarı yiyebilirsin.
Artık sildi, delil yok heheheSanki mehmet yılmaz görmüyor etiketliyim mi
Tanıdığın birisi varsa, aile paylaşımı yoluyla deneyebilirsin. veya Tanıdığın birinin gamepass'ini kullanabilirsin.ama 30tl param şuan yokki muhtemelen oluncada oyun indirime girer
o linkte virüs garantiliydiLink vermiştim de.
bir aylık beleş miydi hocam gamepassTanıdığın birisi varsa, aile paylaşımı yoluyla deneyebilirsin. veya Tanıdığın birinin gamepass'ini kullanabilirsin.
Yok lna yıllardır kullanıyorum sıfır virüs.o linkte virüs garantiliydi
Mesaj otomatik birleştirildi:
bir aylık beleş miydi hocam gamepass
Hiç hatırlamıyorum. steelseries mi ondan beleş alabiliyordun bir ara. hala var mı bilmiyorum.o linkte virüs garantiliydi
Mesaj otomatik birleştirildi:
bir aylık beleş miydi hocam gamepass
özelden atsanaYok lna yıllardır kullanıyorum sıfır virüs.
steelseriese verecek param olsa gamepassde alabilirim sanırımHiç hatırlamıyorum. steelseries mi ondan beleş alabiliyordun bir ara. hala var mı bilmiyorum.
Steelseries ekipman ile oluyorsa ben alıp konu sahibine verebilirim. Nasıl oluyor bu?Hiç hatırlamıyorum. steelseries mi ondan beleş alabiliyordun bir ara. hala var mı bilmiyorum.
Steelseries ekipman ile oluyorsa ben alıp konu sahibine verebilirim. Nasıl oluyor bu?
Minimum 8₺ olan bir kart diyor bende 68 kuruş var, sad. Yemeksepeti 25₺ verecekti ama ne zaman gelir bilmiyorum. Bunu yapmak için Steelseries ekipmana ihtiyacın var değil mi?Steelseries ile Gamepass Ultimate Ücretsiz 2 Ay + 3 Aylık Discord Nitro Nasıl Alınır? - Tosunkaya S&C
Steelseries gamepass ücretsiz 3 ay bedava hesap kodu nasıl alırım?tosunkaya.comMesaj otomatik birleştirildi:
Ulen bunu gitmeden bende yapim. hala duruyor heralde. 26 nisan diyo.
Yok steelseries ekipman istemiyor heralde. sadece hesap oluşturman lazım.Minimum 8₺ olan bir kart diyor bende 68 kuruş var, sad. Yemeksepeti 25₺ verecekti ama ne zaman gelir bilmiyorum. Bunu yapmak için Steelseries ekipmana ihtiyacın var değil mi?
Bende 2 tane vardı.
özele gel.hocam iade ederimde genelde 2 saatten fazla oynuyorum biraz alışayım falan diyorum bir bakıyorum 3 saat olmuş iade edemiyorum k(orsan) indire bileceğim yer varmıdır hocam
beleş gamepass vamış hocam oradan oynayacağımözele gel.