Neler Yeni

❌İndirim Bitti! TopG Vision Ultra 70 Android TV Sinema Projektörü 4200 TL ! (3 TAKSİT)

-Mehmet-

80+ Gold
Reaksiyon skoru
4,346
Son düzenleme:
1746216094056.webp

markanın sahibi

4K ve Android TV desteği olduğu belirtillmiş. 4200 bandında genelde isimsiz ürünler var , bir bakılabilir gibi.
Peşin fiyatına 3 taksit bulunmakta. 550 Lümen , kablosuz bağlantı , 30 - 150 inç arası boyut desteği var.

Link 👇

native çözünürlüğü fullhd hocam, sana zahmet konuya yaz sonra millet atlamasın sazan gibi.

native çözünürlüğü fullhd hocam, sana zahmet konuya yaz sonra millet atlamasın sazan gibi.
Düzenledim hocam kontrol edebilir misin ? Birde bu native ne oluyor ki ? 4k nasıl alınıyor.

Düzenledim hocam kontrol edebilir misin ? Birde bu native ne oluyor ki ? 4k nasıl alınıyor.
monitörün fullhd ama youtube dan 4k video izliyormuşsun gibi düşün. 4k ile cihazın alakası yok aslında ama pazarlama amacı ile 4k yazıyorlar.

4K ve Android TV desteği olduğu belirtillmiş. (Native 1080p) 4200 bandında genelde isimsiz ürünler var , bir bakılabilir gibi.
Peşin fiyatına 3 taksit bulunmakta. 550 Lümen , kablosuz bağlantı , 30 - 150 inç arası boyut desteği var.

Link 👇

550 Lümen biraz yetersiz gibi. Işıklı ortamlarda flu bir görüntü verir.

Fiyata gore idare eder ama bana gore bu projeksiyonlar pek zevkli degiller. Bence meraklisi mutlaka bir sekilde deneyip almalidir. Bazi projeksiyon urunleri iade edilemiyor dikkat, iyi arastirmak onemli. Ben epson co fh 01 aldim lazer, memnunum. Tabii ki daha pahali bir fiyat bandinda ama bence o bantlara cikilmayacaksa tv almak daha evladir

Geri