Topladığım bu parçalar alınır mı?

Yphen

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
543
Arkadaşlar selamlar AM5 sistem topluyorum kendime F/P olarak genel olarak full stack developer'ım yazılımla ilgileniyorum kısaca oyun olarakta CS2 oynarım ara sıra kafa dağıtmalık o kadar. Aşağıda üç adet parçaya karar verebildim onları alacağım parçaları tek tek topluyorum direk 50-60k verecek bütçem yok bu yüzden sadece parça önerisi istiyorum şimdiden teşekkür ederim.

Dipnot: Ekran kartını ikinci el alma seçeneğim mevcut.

İşlemci: AMD Ryzen 5 7500F Altı Çekirdek 3.7 GHz Kutusuz Fansız İşlemci
Anakart: MSI B650M Gaming Plus Wi-Fi AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart
SSD: KIOXIA EXCERIA PRO 1TB NVMe M.2 SSD (7300MB Okuma / 6400MB Yazma)

Ram olarak bunu al geç derim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kasa olarak ta bunlar olabilir

Şuan 7500F indirim de sanırım alınır mı hocam?

Kasa ve PSU ayrı alıcam hocam moduler olmasını istiyorum PSU'nun

Arkadaşlar selamlar AM5 sistem topluyorum kendime F/P olarak genel olarak full stack developer'ım yazılımla ilgileniyorum kısaca oyun olarakta CS2 oynarım ara sıra kafa dağıtmalık o kadar. Aşağıda üç adet parçaya karar verebildim onları alacağım parçaları tek tek topluyorum direk 50-60k verecek bütçem yok bu yüzden sadece parça önerisi istiyorum şimdiden teşekkür ederim.

Dipnot: Ekran kartını ikinci el alma seçeneğim mevcut.

İşlemci: AMD Ryzen 5 7500F Altı Çekirdek 3.7 GHz Kutusuz Fansız İşlemci
Anakart: MSI B650M Gaming Plus Wi-Fi AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart
SSD: KIOXIA EXCERIA PRO 1TB NVMe M.2 SSD (7300MB Okuma / 6400MB Yazma)
güzel parçalar fakat m-atx anakart önermem görüntüsü hoş durmuyor onun haricinde
ram
kasa
psu

güzel parçalar fakat m-atx anakart önermem görüntüsü hoş durmuyor onun haricinde
ram
kasa
psu
RAM'de belli oldu hocam Patriot alacağım teşekkür ederim kasa konusuna gelirsek daha çok kez DK431 kullandım biraz hüsrana uğrattı açıkçası o yüzden daha premium bir kasa düşünüyorum PSU konusunda da 1200W çok fazla yani gördüğüm kadarıyla 4k-4.5k arasına güzel 750W PSU'lar var.

7500 f indirimde ise alınır.
5.889 TL iyi mi fiyatı?

ram
kasa
psu
Hocam psu fazla gibi sanki

RAM'de belli oldu hocam Patriot alacağım teşekkür ederim kasa konusuna gelirsek daha çok kez DK431 kullandım biraz hüsrana uğrattı açıkçası o yüzden daha premium bir kasa düşünüyorum PSU konusunda da 1200W çok fazla yani gördüğüm kadarıyla 4k-4.5k arasına güzel 750W PSU'lar var.

5.889 TL iyi mi fiyatı?
hocam psu gayet iyi bu fiyatlarda ki psular 8 bin üstü olur
kasada buna bakabilirsiniz

Hocam psu fazla gibi sanki
hocam fazla olması daha iyi ilerdeki geliştirmelerde sorun çıkartmadan kullanmaya devam eder

5.889 TL iyi mi fiyatı?
Geçenlerde vatan da indirim de 5.490 a düşmüştü karar sizin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,098,708
Üyeler
174,767
Son üye
gdinc