Topladigim PC ile ilgili yorumlar

monitör ve çevre birimleri konusundan çok anlamam, sadece kasayı topluyorum sonra bana müsaade :D

5800x3d henüz piyasada yok, onun linkini atamıcam o yüzden

msi'ın ssd'si hakkında fikrim yok, eğer iyi ise bu öneriyi boş geçebilirsin

egzoz fan yok, ucuza kaçıp aerocool mirage 12 lite alsan yeter veya phanteksin kendi fanlarından da alabilirsin

red devil kartların çoğu coil whine yapıyor, ama soğutma olarak çok iyi bu kart.

eksik bir şey kalmadı sanırım, ne kadar tuttu?

monitör ve çevre birimleri konusundan çok anlamam, sadece kasayı topluyorum sonra bana müsaade :D

msi'ın ssd'si hakkında fikrim yok, eğer iyi ise ssd'yi boş geçebilirsin

egzoz fan yok, ucuza kaçıp aerocool mirage 12 lite alsan yeter veya phanteksin kendi fanlarından da alabilirsin

red devil kartların çoğu coil whine yapıyor, ama soğutma olarak çok iyi bu kart.

Valla biraz fazla fazla topladım yanlış toplamadiysam 43k filan ben bir de fazla fazla topladım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İşlemci yok ama

Valla biraz fazla fazla topladım yanlış toplamadiysam 43k filan ben bir de fazla fazla topladım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İşlemci yok ama

O da herhalde en az 6k olur, 49k'ya geldi ama parçalar üzmez. buna bir de monitör ve güzel çevre birimleri atarsan gül gibi geçinirsin bu sistemle

hocam kasa asus tuf gt 501 veya asus rog helios olsun (gösteriş herzaman iyidir

Nitro varken red devil almazdım şahsen.
Ram 32 olsun daha iyi.
Aynı kasayı önermiştin çok harika kasa.
İşlemci 5800x3d çıkınca duruma göre düşünülür.
Bütçe varken de dolusundan 570/550 ya da 690 alırdım işlemciye göre

Ram 32 olsun daha iyi.

ondan iki adet alacak zaten

Bütçe varken de dolusundan 570/550 ya da 690 alırdım işlemciye göre

gerek yok açıkçası, -a pro alabileceği en ideal anakartlardan. uygun fiyata gelirse b550 gaming plus da alabilir

Nitro varken red devil almazdım şahsen.

red devil en tepe modellerden, nitro daha uygun ama red devil hem pcb bileşenleri hem de soğutma olarak daha iyi. daha estetik de buluyorum, ama o değişir

ondan iki adet alacak zaten

gerek yok açıkçası, -a pro alabileceği en ideal anakartlardan. uygun fiyata gelirse b550 gaming plus da alabilir

red devil en tepe modellerden, nitro daha uygun ama red devil hem pcb bileşenleri hem de soğutma olarak daha iyi. daha estetik de buluyorum, ama o değişir
Red devil daha heybetli evet ama fiyat farkı 5k. Değecek bi fark değil şahsen

MSI 2TB SSD 5334TL
İ9 12900K İŞLEMCİ 9695TL
RX6900XT EKRAN KARTI 19978TL
ASUS Z690-P ANAKART 3784TL
BALLİSTİX MAX 2X8 RAM 3018 TL 2 TANE ALINACAK
XPG Core Reactor 850W PSU 2262TL
PHANTEKS P500A KASA 2409TL
ARCTİC LIQUID FREEZER II 360 SIVI SOĞUTMA 1739TL
PHANTEKS SLEEVED KABLO 399TL

Beyler bilgisayar işinden anlamam bir arkadaş ile şöyle bir PC topladık. Sizce iyi mi ekran kartı ve işlemci harici arttirmam gereken bir bileşen var mı yorumlarinizi merak ediyorum
RTX 40XX serisin bekle.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,693
Üyeler
185,306
Son üye
Yusufacar
Geri