akıllı kuş 80+ Gold Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 8,713 Dahası Reaksiyon skoru 5,110 Konum kuş kafesi İsim Cicikuş 16 Ekim 2021 #40 Kolsuz Gamer yazmış: bu anakart iyi ama ben hepsiburada gibi sitelerden sipariş vermeyi sevmiyorum teknolojik ürün Devamı için tıklayın... ndn
Kolsuz Gamer yazmış: bu anakart iyi ama ben hepsiburada gibi sitelerden sipariş vermeyi sevmiyorum teknolojik ürün Devamı için tıklayın... ndn
K Kolsuz Gamer 80+ Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 38 Dahası Reaksiyon skoru 7 İsim Safa Serdar Gürbüz 16 Ekim 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #41 akıllı kuş yazmış: ndn Devamı için tıklayın... çoğu kişi sıkıntı çıktığını söylüyor teknolojik ürünlerde iade konusunda bide ben getirip toplamak istemiyorum aldığım site bana toplayıp versin bide geldiği gibi toplamakla uğraşmak istemiyorum
akıllı kuş yazmış: ndn Devamı için tıklayın... çoğu kişi sıkıntı çıktığını söylüyor teknolojik ürünlerde iade konusunda bide ben getirip toplamak istemiyorum aldığım site bana toplayıp versin bide geldiği gibi toplamakla uğraşmak istemiyorum