Neler Yeni

Topladığım Sistem Mi Hazır Sistem Mi?

Bilgilendirme: Az önce yanlışlıkla "Sıcak Fırsatlar" kategorisine açmışım konuyu. Şunu demek istiyorum; Yemin ederim ki bilerek oraya açmadım konuyu. Lütfen yanlış anlamayın beni, elbette dalgınlık olmaması gereken bir şey. Konuyu açtığım kategoriyi takip edenlerden çok özür diliyorum, kusura bakmayın, bir dahakine daha dikkatli olacağım.

Öncelikle ekran kartı ve güç kaynağı bilgisayarcıdan alınacaktır. Ekran kartı 6900TL'ye sıfır, güç kaynağı 950TL'ye 2 aylık ve garantili olarak alınacaktır. Ortalama 15000TL'ye bilgisayar topladım fakat bir hazır sistem ile arada kaldım. Sizce hangisini almalıyım? Bilgisayarı kendim de toplarım fakat bilgisayarcıda toplatmak daha mantıklı geliyor çünkü zaten 2 adet parça alıyorum oradan.
İşlemci : Ryzen 5 5600 Fanlı ve Kutulu
Anakart: Asrock B450M-HDV
RAM: GoodRam 16GB (8X2) CL18 3600MHz
Ekran Kartı: Sapphire Radeon RX 6700 XT Nitro+ 12GB
SSD: GoodRam 1TB PX500 M2 SSD (2050MB okuma, 1650MB yazma)
Kasa: Gameforce Xmesh 4x12cm Raimbow Fanlı
Güç Kaynağı: Xigmatek Hydra M 750w 80+ Full Modüler

Ya da bu hazır sistem: https://www.gencergaming.com/mbt-2-...b-3200-mhz-ddr4-rgb-gaming-oyuncu-bilgisayari

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,092
İsim
kilan embappe
15K paraya 2. El 3080 sistem çıkar

Bütçeyi az aşıyor ama sıkıntı olmaz diye düşünüyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi
15K paraya 2. El 3080 sistem çıkar

Bütçeyi az aşıyor ama sıkıntı olmaz diye düşünüyorum
Düşünüp topladığınız için çok teşekkür ediyorum size de zahmet oldu fakat Esenyurt'ta oturuyorum ve tek tek toplayamam parçaları. Sıfır olmasına da özen gösteriyorum çünkü parçaları deniyebileceğim bir sistemim yok elimde. Ama yine de teşekkür ederim zahmet etmişsiniz.

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,092
İsim
kilan embappe
Düşünüp topladığınız için çok teşekkür ediyorum size de zahmet oldu fakat Esenyurt'ta oturuyorum ve tek tek toplayamam parçaları. Sıfır olmasına da özen gösteriyorum çünkü parçaları deniyebileceğim bir sistemim yok elimde. Ama yine de teşekkür ederim zahmet etmişsiniz.
Adamın sisteminde deneyebilirsiniz İstanbul içinde 2. El taş gibi sistem yine çıkar ...

Adamın sisteminde deneyebilirsiniz İstanbul içinde 2. El taş gibi sistem yine çıkar ...
Hocam alabileceğim yerler: Esenyurt, Beylikdüzü, Avcılar, Büyükçekmece, Küçükçekmece. Buralar dışında alamam, kargoya da güvenmem, denemem lazım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

bence toplamak yerine hazır sistem kovala bro sen parçalar vasat
Mesela hangi parçalar?

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,092
İsim
kilan embappe
Hocam alabileceğim yerler: Esenyurt, Beylikdüzü, Avcılar, Büyükçekmece, Küçükçekmece. Buralar dışında alamam, kargoya da güvenmem, denemem lazım.

Mesela hangi parçalar?
Bahçelievle uzak gelir mi? Eğer gidebilirseniz attığım 3080 şu an bedava o kart için 7000 çok ucuz...

WhoCares

80+ Gold

Mesela hangi parçalar?
anakart ı beğenmedim ekran kartı ve güç kaynağını daha ucuza bulursun malum siteden he birde eklemeyi unutmuşum o işlemciyi sogutmak için extra masraf yapman lazım onuda ekle

anakart ı beğenmedim ekran kartı ve güç kaynağını daha ucuza bulursun malum siteden he birde eklemeyi unutmuşum o işlemciyi sogutmak için extra masraf yapman lazım onuda ekle
Ekran kartı sıfır ve hiç açılmamış. Güç kaynağında haklısınız.
Bahçelievle uzak gelir mi? Eğer gidebilirseniz attığım 3080 şu an bedava o kart için 7000 çok ucuz...
Cidden haklısınız 3080 için değer. Teşekkürler, belki de tavsiyeniz sayesinde çok daha güzel bir sistem toplayacağım.

WhoCares

80+ Gold
Ekran kartı sıfır ve hiç açılmamış. Güç kaynağında haklısınız.

Cidden haklısınız 3080 için değer. Teşekkürler, belki de tavsiyeniz sayesinde çok daha güzel bir sistem toplayacağım.
ee tamam bro malum sitede satılıyor kutusu açılmamış üründe düşüyor yani senin alacağın o kapalı kutu 0 ürünle fiyat farkı nerden baksan 1.5k oynar diye düşünuyorum o yüzden ya hazır sistem bakicaksın yada uygun fiyatla güzel 2.eller var

Ventusz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,324
İsim
Gökhan Güçlüoğlu
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik Bilgisayar Sistemleri Sıcak Fırsatlar
Şu anda vatanda indirim var bazı parçaları oradan alabilirsin

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,574
İsim
uwu
Bilgilendirme: Az önce yanlışlıkla "Sıcak Fırsatlar" kategorisine açmışım konuyu. Şunu demek istiyorum; Yemin ederim ki bilerek oraya açmadım konuyu. Lütfen yanlış anlamayın beni, elbette dalgınlık olmaması gereken bir şey. Konuyu açtığım kategoriyi takip edenlerden çok özür diliyorum, kusura bakmayın, bir dahakine daha dikkatli olacağım.

Öncelikle ekran kartı ve güç kaynağı bilgisayarcıdan alınacaktır. Ekran kartı 6900TL'ye sıfır, güç kaynağı 950TL'ye 2 aylık ve garantili olarak alınacaktır. Ortalama 15000TL'ye bilgisayar topladım fakat bir hazır sistem ile arada kaldım. Sizce hangisini almalıyım? Bilgisayarı kendim de toplarım fakat bilgisayarcıda toplatmak daha mantıklı geliyor çünkü zaten 2 adet parça alıyorum oradan.
İşlemci : Ryzen 5 5600 Fanlı ve Kutulu
Anakart: Asrock B450M-HDV
RAM: GoodRam 16GB (8X2) CL18 3600MHz
Ekran Kartı: Sapphire Radeon RX 6700 XT Nitro+ 12GB
SSD: GoodRam 1TB PX500 M2 SSD (2050MB okuma, 1650MB yazma)
Kasa: Gameforce Xmesh 4x12cm Raimbow Fanlı
Güç Kaynağı: Xigmatek Hydra M 750w 80+ Full Modüler

Ya da bu hazır sistem: https://www.gencergaming.com/mbt-2-...b-3200-mhz-ddr4-rgb-gaming-oyuncu-bilgisayari
arkadaşlar gerekeni yazmış ama w11 kullanıp valo oynicaksanız gigabyte anakart almayın garantiyle uğraşırsınız

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,045,788
Üyeler
165,890
Son üye
Tatanka