Ben eskiden Corsairin PSU sunu kullanıyordum kaliteli olduğu için şuanda en iyi marka hangisi bilmiyorum ama Corsair kalitelidir
Hocam sırasü ile asus tuf (önerimdir)xpg reactor msi cooler masterÖnerebileceğin bir model var mıdır?
Ben eskiden Corsairin PSU sunu kullanıyordum kaliteli olduğu için şuanda en iyi marka hangisi bilmiyorum ama Corsair kalitelidir
Hocam sırasü ile asus tuf (önerimdir)xpg reactor msi cooler masterÖnerebileceğin bir model var mıdır?
Oc performansı kötüymüş galiba başka ramler araştıracağım.Gayet güzel bir sistem olmuş. Daha önce PNY markasının ramlerini deneyimleme fırsatım olmadı. Overclock performansını araştırmanı tavsiye ederim.
Wraith Prism nasıl olur?Kasa bir şey diyemiyorum kendi zevkinize göre önü mesh yani delikli herhangi bir kasa olur.
İşlemci soğutucu alın render vs alacaksanız. Stok soğutucu bence yeterli değil yaz dönemi için. Hem biraz overclock yapıp performans da arttırabilirsin iyi bir soğutucu alırsan.
Yazık ettin şimdi o psu ya en azından gold sertifikalı ona bakSana önerim PSU nu değiştir daha iyi bir marka al PSU her şeydir ufak sıkıntıda sistemin çöp olur
Ram overclock yapmayacaksan takılma içindeki çipe. Hepsi aynı performansı verir.Oc performansı kötüymüş galiba başka ramler araştıracağım.
Bu kasayı da kaçırma çok iyi indirime girmiş.Kasa önerisi
![]()
PHANTEKS Eclipse P400A MESH DRGB WHITE TEMPERED GLASS (PHÂEC400ATG_DWT01) Mid-Tower Pencereli Güç Kaynaksız Beyaz Kasa - inventus
PHANTEKS Eclipse P400A MESH DRGB WHITE TEMPERED GLASS (PHÂEC400ATG_DWT01) Mid-Tower Pencereli Güç Kaynaksız Beyaz Kasainventus.com.tr
İleride Rame Oc yapabilirim Ballistx daha mantıklı olur ozaman. Kasa tasarım olarak pek hoşuma gitmedi. Her ne kadar performans önemli olsa da tasarıma da önem veriyorum biraz.Ram overclock yapmayacaksan takılma içindeki çipe. Hepsi aynı performansı verir.
İllaki ram oc yapacağım diyorsan da Crucial balistix al.
![]()
Crucial Ballistix 16 GB (2x8) 3200 MHz DDR4 CL16 BL2K8G32C16U4B Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Crucial Ballistix 16 GB (2x8) 3200 MHz DDR4 CL16 BL2K8G32C16U4B Ram fiyatlarını Akakçe ile takip et! Crucial Ballistix 16 GB (2x8) 3200 MHz DDR4 CL16 BL2K8G32C16U4B Ram özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Wraith prism var bende fırsatım olsa değiştiririm. Güzel görünse de sesli çalışıyor. Ses takıntın yoksa alabilirsin tabii. Performans olarak yeter. Pek overclock yaptıracağını sanmıyorum ama.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu kasayı da kaçırma çok iyi indirime girmiş.
İleride Rame Oc yapabilirim Ballistx daha mantıklı olur ozaman. Kasa tasarım olarak pek hoşuma gitmedi. Her ne kadar performans önemli olsa da tasarıma da önem veriyorum biraz.
Gt301 in fiyatı biraz düşerse alabilirim güzelmiş.1700tl![]()
Asus Tuf Gaming Gt301 Powersiz Gaming Mid-Tower Pc Kasası Fiyatları ve Özellikleri
Asus Tuf Gaming Gt301 Powersiz Gaming Mid-Tower Pc Kasası en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
900tl![]()
Dark Guardian PRO 4x12cm ARGB LED Fanlı, Full Cam Yan ve Mesh Ön Panel, USB 3.0 Bilgisayar Kasası (DKCHGRPRO) | Teknobiyotik
.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; } .embed-container { position: relative...www.teknobiyotik.com
high power kötü mü LWŞRŞWŞRŞWLRŞWRSana önerim PSU nu değiştir daha iyi bir marka al PSU her şeydir ufak sıkıntıda sistemin çöp olur
İlerde fanlarını Rgb fanlarla değiştirsem olur mu? Bunun hava akışı bayağı iyi galiba.RGB sorun değilse 4000D airflow bakabilirsin.
Gt301 kesinlikle o paraları hakeden bir kasa değil.![]()
Corsair 4000D Airflow CC-9011200-WW Fanlı ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Corsair 4000D Airflow CC-9011200-WW Fanlı ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair 4000D Airflow CC-9011200-WW Fanlı ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 3.675,03 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
RGB sorun değilse 4000D airflow bakabilirsin.
Gt301 kesinlikle o paraları hakeden bir kasa değil.![]()
Corsair 4000D Airflow CC-9011200-WW Fanlı ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Corsair 4000D Airflow CC-9011200-WW Fanlı ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair 4000D Airflow CC-9011200-WW Fanlı ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 3.675,03 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Giriş seviyesi 1100 TL'yi haketmez.MSI MAG FORGE 100R