- Bütçe
- 3000
Arkadaşlar 2500-3000 TL lik bir bütçem var. Bu bütçe kapsamında bilgisayarıma yeni bir klavye + mouse almak istiyorum. Tavsiyeleriniz neler olur? hangi modeller günümüz piyasasında en mantıklı seçenek olacaktır?
Klavyenin mekanik olması yeterli. Onun dışında spesifik bir özellik aklımda yok. Bütçeme uygun en mantıklı seçenekleri değerlendirmek istiyorumKlavye ve mousede istediğin özellik vs var mı Brom?
Özellikle istediğin marka var mı?Klavyenin mekanik olması yeterli. Onun dışında spesifik bir özellik aklımda yok. Bütçeme uygun en mantıklı seçenekleri değerlendirmek istiyorum
Hayır herhangi bir marka yok. Mouse kablolu olsa da olur kablosuz olsa da olurÖzellikle istediğin marka var mı?
Ayrıca mouse kablolu k
Teşekkür ederim hocam ikisi de güzel modeller gerçekten. Farklı tavsiyeler için bir süre daha bekleyeceğim, duruma göre tavsiye ettiğin ürünleri alacağımBrom klavye olarak Gamepower Suki TKL 1425 TL incehesapta link atamadım uygulaması yüklü olduğu için Suki 1600 civarı hatırlıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Mouse olarakta msi clutch gm20 elite 1197 tl
Her türlü öneriye açığım hocamGarantisiz ama sıfır, kaliteli mouse ve klavye istersen öneri yapacagım sarı siteden
değerlendiriyorum hocam r1 benim de çok kafamı karıştırıyorbunları almayın mouse olarak r1 vey r1 se sahıbındende e yosso z11 alın basında game olan seylerden almanızı tavsıye etmıyorum
asla gamepower alınmaz benceHer türlü öneriye açığım hocam
değerlendiriyorum hocam r1 benim de çok kafamı karıştırıyor
Kendim almayı düşündügüm ilandı fakat apex pro tkl aldıgımdan vazgectim. ikisinin fiyatı 3k sanıyordum 3500 müş. Yinede linkini bırakayım belki pazarlık yaparsın.Her türlü öneriye açığım hocam
değerlendiriyorum hocam r1 benim de çok kafamı karıştırıyor
bunlar asla alınmaz benım onerdıkleırmı alınKendim almayı düşündügüm ilandı fakat apex pro tkl aldıgımdan vazgectim. ikisinin fiyatı 3k sanıyordum 3500 müş. Yinede linkini bırakayım belki pazarlık yaparsın.
Klavye Hotswap kailh silver speed switch 50+ milyon ömürlü + Bilek destekli. Mouseda 8khz. İkiside performans olarak iyi. Görsel olarakda karizma ürün. Klavye 4khz. Geçikme sorunu asla yok.
EVGA Z15 Review
The EVGA Z15 is a full-sized mechanical gaming keyboard with a hot-swappable printed circuit board (PCB). It's a feature-loaded model with outstanding gaming per...www.rtings.comEVGA X17 Review
The EVGA X17 is a wired gaming mouse that feels well-built and has a comfortable, right-handed shape with a thumb rest and soft-touch sides. It also has a scroll...www.rtings.com