- Konu Sahibi Konu Sahibi
Önerdiğin ürünlerin linklerini atar mısın hocambunlar asla alınmaz benım onerdıkleırmı alın
Önerdiğin ürünlerin linklerini atar mısın hocambunlar asla alınmaz benım onerdıkleırmı alın
https://wraithesports.com/products/vxe-r1-kablosuz-mouse?variant=47501043695809Önerdiğin ürünlerin linklerini atar mısın hocam
Hocam şuan Steel serbest prime kullanıyorum çok güzel bisiHer türlü öneriye açığım hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
değerlendiriyorum hocam r1 benim de çok kafamı karıştırıyor
Hocam steelseries fiyatı artmış şuan alınır mı bilmiyorumArkadaşlar 2500-3000 TL lik bir bütçem var. Bu bütçe kapsamında bilgisayarıma yeni bir klavye + mouse almak istiyorum. Tavsiyeleriniz neler olur? hangi modeller günümüz piyasasında en mantıklı seçenek olacaktır?
attack shark gumrukten gecebılcekmıSNRJ isimli sitede 1800 TL ye Royal Kludge'un TK65 klavyesini bulabilirsiniz. Bu yeni RK65 lerde kullanilan değişik switchler anlam veremedigim kadar iyi.
Stock halde bile mazzam bir ses, tape mod yaparsan arsa verdiği haz çıkıyor zaten.
(Ben olsam Mouse olarak Darmoshark M3 Pro alırdım.)
O kısmı ben de bilemedim. 999 TL olsa sıkıntı olmaz da 1100 lira 30 doları geçiyor. O yüzden Connectgame den Delux M800 Pro ya yonelinebilir.attack shark gumrukten gecebılcekmı