Neler Yeni

3000 TL KLAVYE ÖNERİSİ

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
415
İsim
Rüveyda Akın
adam 3000 lira bütçem var demiş bunları mı öneriyorsunuz cidden?

Aula F75 normalde 3000 civarına satılan bir klavyeydi zaten sana diyenler muhtemelen indirimden paylaştılar 900 liraya düşmüştü ama kalmadı artık. Ajazz AK820 Pro/Max veya Aula F75 al yine de bu bütçe de gayet iyiler. Aula F75'i sarı sitede 1500 civarına bile bulursun çok ilan var
Katıksız saçmalamaktan başka bir şey yapmamışsın. 3,000₺ bütçeli adama bunu mu öneriyorsun diyip 700 liralık klavye öneriyosun. Kullanmadığın ürün hakkında yorum yapma tamam mı küçük kardeşim :D Engellemişim seni hala daha aynı kalitesiz söylemlerine devam ediyorsun :D

19Metin25

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Metin Kaygısız
dediğim gibi hepsiburada üzerinden alıcam orada fiyatı 3150 TL fiyatı var yani sizin lafınıza güvenip alıcam eğer yardımcı olabilirseniz çok sevinirim
Rakiplerine bakarsak 70 dolar yurt dışı fiyatıyla alınabilecek en iyi klavyelerden birisi ama 3000 lira üstü verilir mi ben de emin olamadım. 2,5-3k arası verilir ama... @freygasm

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
415
İsim
Rüveyda Akın
3k bütçeye redragon fizz önerisi :kekw:
3,000₺ vermesine gerek yok, iyi bir klavye olsun yeter diyorsan demişim ne anlıyorsun bu cümleden :D KEKW'yi duvarına as ne iğrenç bir Türkçem var diye kendine gül akşama kadar :D Seni de engellemişim iyi ki engellemişim halen aynı tas aynı hamam

dediğim gibi hepsiburada üzerinden alıcam orada fiyatı 3150 TL fiyatı var yani sizin lafınıza güvenip alıcam eğer yardımcı olabilirseniz çok sevinirim
Metinciğim o paraları verme böyle bir klavyeye 700₺'ye satılıyor aloooooooooooooooooooooo

Dogukappa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
513
İsim
Doğukan
Katıksız saçmalamaktan başka bir şey yapmamışsın. 3,000₺ bütçeli adama bunu mu öneriyorsun diyip 700 liralık klavye öneriyosun. Kullanmadığın ürün hakkında yorum yapma tamam mı küçük kardeşim :D Engellemişim seni hala daha aynı kalitesiz söylemlerine devam ediyorsun :D
önerdiğin klavye giriş seviye dandik switch fizz modeli f75 ile kıyaslanmaz bile 3k vermek bence mantıksız ama senin önerinden emin ol daha mantıklı liboş :kekw:

19Metin25

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Metin Kaygısız
ben hangisini alayım şaşırdım arkadaşlar doğrusu:))

Kaanskvk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Kaan Kavak
Aula F87 hepsiburada da var 2500 civari.

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
700 Liralık klavye diyorsun hala dalga geçer gibi... O klavye 70 dolar fiyatta yurt dışında ne kadar satıyor biliyor musun sen? Ben biliyorum. Çok satıyor. O para bandında ki en popüler klavyelerden birisi. Neden? Çünkü o parasını hakediyor. Bizim 900* liraya almış olmamız bir şeyi değiştirmiyor, bu klavye 70 dolarlık bir klavye (Türkiye'deki absürt fiyatlardan dolayı dolarla söylüyorum. Bir gün 2500 diğer gün 3000 belli olmuyor) Bana kullanmadığın ürün hakkında yorum yapıyorsun demişsin çok merak ediyorum sen hem Fizz'i hem F75'i denedin mi acaba. Hiç sanmıyorum denediğini. Benim denemiş olduğum bir klavyedir kendisi. Kaliteli klavye görmemiş kişilerin kaliteli diyebileceği (gerçekten çok dandik de değil hakkını yiyemem ama çok kaliteli de denemez) bir klavye. Space tuşunda yay sesi var, fiyatına göre idare eder. Ben Fizz'e asla alınmaz çöp falan demedim zaten. Karşılaştırdığın klavyelere bakmak lazım. Senin önerdiğin klavyenin neredeyse her şeyi giriş seviye. F75'te ise orta-üst seviye. Ben Aula markasına da çok iyi demiyorum ancak F75 modeli piyasanın en kaliteli klavye/klavye parçası üreticilerinden biri olan EPOMAKER iş birliği ile üretilmiş bir klavye. Tüm Aula klavyeler alınır demiyorum ama EPOMAKER iş birliği olan serisinde hiçbir kötülük görmedim. Epomaker'ı bile bilmiyorsan veya dediklerime rağmen hala anlamıyorsan da bilemiyorum...

Shix2x

80+ Bronze
700 liralik klavye? .d

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,987
İsim
yusuf ecer
Senin önerin ne merak ettim :D

Top Bottom