- En İyi Cevap
- 98
Dahası
Bir yanlışlık yok. crazyboy40'a söylemiştimBi yanlışlık yok en azından ben öyle biliyorum
Bir yanlışlık yok. crazyboy40'a söylemiştimBi yanlışlık yok en azından ben öyle biliyorum
Bilgiler için Teşekkürlerİşlemciyi yükseltmene gerek yok. Kasadaki R5 1600 12nm işlemci zaten aynı performansı sağlıyor. R5 1600 12nm = R5 2600, biliyorum saçma geliyor ancak tam olarak bu şekilde.
Bir arkadaşım bu sistemi alacakken kasadaki işlemcinin 12nm olmadığını fark edip müşteri hizmetlerini aradı ve müşteri hizmetleri işlemcinin 12nm olduğunu söyledi. Sende almadan önce arayıp 12nm olup olmadığını teyit et. 285 TL yi çöpe atma.
Tavsiyen için teşekkür ederim değitirip attım fotoguİki sistem arasında sadece işlemci ve ekran kartı farkı var diyebiliriz.
İlk sistem işlemci olarak düşük (diğer sisteme göre düşük, normalde güçlü) ve ekran kartı yüksek.
İkinci sistemde ise işlemci yüksek ama ekran kartı düşük (diğer sisteme göre düşük, normalde ekran kartı güçlü).
Ben olsam saf performans için ilk sistemi alıp yoluma bakardım
Ancak ilk sistemi alacaksan HDD'yi çıkartıp 480GB SSD yi eklemeyi unutma, aynı fiyata geliyorlar zaten, hatta daha ucuz diyebilirim.
Alttakini al daha işlevli daha rahat edersin ama ekran kartı tarafında 570 az kalmış gibi onu bi tık yükseltirsin ilerde 2060 takarakMEB arkadaşlar uzun zamandır bilgisayar araştırıyorum ve karar veremedim açıkcası pek bi bilgimde yok videolar izleyerek kafamda birşeyler oluşturmaya çalışıyorum iki tane sistem buldum incelerseniz sevinirim ve tavsiyelerinizi de bekliyorum şimdiden teşekkürler Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Tavsiyen için teşekkürlerAlttakini al daha işlevli daha rahat edersin ama ekran kartı tarafında 570 az kalmış gibi onu bi tık yükseltirsin ilerde 2060 takarak