Neler Yeni

TOPLAMA PC GÜÇ KAYNAĞI VE İŞLEMCİ ÖNERİSİ

Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Bora Yağız ÖZCAN
Instagram
1borayagizz
Steam
Crictech
Arkadaşlar oldukça düşük ama ileriye dönük bir sistem istedim ve performans odaklı topladığım bilgisayar şöyle;
11.PNG
22.PNG

Sizce parçalar iyi mi? ? değiştirebileceğim bi parça varmıdır ? İşlemci ve Güç kaynağı önerisi verirseniz çok sevinirim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşlar oldukça düşük ama ileriye dönük bir sistem istedim ve performans odaklı topladığım bilgisayar şöyle;
11.PNG
22.PNG

Sizce parçalar iyi mi? ? değiştirebileceğim bi parça varmıdır ? İşlemci ve Güç kaynağı önerisi verirseniz çok sevinirim.
Ayrıyettende m2 ssd olarak 120 GB aldım.Bunu windows için kullanıcam.Yeterli olurmu ?

TalhaBK06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Talha Bozkurt
Instagram
1ts_t4ti
Steam
jicalurz
Şuan toplama dostum özellikle sıfır toplayacağın için söylüyorum en azından biraz daha yazı bekle biraz dolar düşsün

beritankorkusuz

80+ Silver
Şuan toplama dostum özellikle sıfır toplayacağın için söylüyorum en azından biraz daha yazı bekle biraz dolar düşsün
Kardeşim bu ambrago daki gibi değilki dolar düşsün şuan dolar küresel olarak yükseldi boşuna düşecek diye beklemeyin düşse bile max 25 30 kurus

Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Bora Yağız ÖZCAN
Instagram
1borayagizz
Steam
Crictech
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Gerekli bütçem var.Doların düşmesini beklersem karantinanın sonunda alırım anca bilgisayarı. :D Ben şimdi almayı düşünüyorum.

Kardeşim bu ambrago daki gibi değilki dolar düşsün şuan dolar küresel olarak yükseldi boşuna düşecek diye beklemeyin düşse bile max 25 30 kurus
Aynen öyle.

TalhaBK06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Talha Bozkurt
Instagram
1ts_t4ti
Steam
jicalurz
sen bilirsin internette psu calculator siteleri var psu için oraya bakabilirsin

beritankorkusuz

80+ Silver
Arkadaşlar oldukça düşük ama ileriye dönük bir sistem istedim ve performans odaklı topladığım bilgisayar şöyle;Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Bence sıvı soğutma yerine ekran kartına önem ver .İki tane 240 lık daha düşük okuma yazma hızına sahip ssd iacalapına 512gb ms2 al daha iyi ve hızlı hemde daha ucuz. Ki bütçen ne

Beyfendiiii6

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,512
İsim
Batuhan ege
Ekran kartını mech alma ısınma sorunu var

Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Bora Yağız ÖZCAN
Instagram
1borayagizz
Steam
Crictech
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bence sıvı soğutma yerine ekran kartına önem ver .İki tane 240 lık daha düşük okuma yazma hızına sahip ssd iacalapına 512gb ms2 al daha iyi ve hızlı hemde daha ucuz. Ki bütçen ne
Ekran kartını mech alma ısınma sorunu var
ne önerirsin ?

en düşük bütçeyle geleceğe dair sistem topluyorum.warzone olsun valorant olsun çıkacak oyunlar olsun rahat rahat oynamak istiyorum.ssdyi hemen değiştiriyorum.bir önerin varmı ?

beritankorkusuz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Bora Yağız ÖZCAN
Instagram
1borayagizz
Steam
Crictech

FarukKusdil

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,279
İsim
Ömer Faruk Kuşdil
Bence çok eksiği var. Tam bütçenizi söylerseniz daha düzgün ve orantılı bir sistem önerebiliriz bence.

Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Bora Yağız ÖZCAN
Instagram
1borayagizz
Steam
Crictech
Bence çok eksiği var. Tam bütçenizi söylerseniz daha düzgün ve orantılı bir sistem önerebiliriz bence.
diğer arkadaşlara söylediğim gibi bütçe ne kadar az olursa benim için o kadar iyi olur.

RmzDayi

80+ Silver
o fiyata daha iyi performans alacağın kule tipi soğutma almalısın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,572
Üyeler
166,231
Son üye
alperen24444