Toplama pc windows kurmak

~~Kamuran

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,206
Yeni bir pc topladım siparişleri verdim gelince windows 10 pro kurmak istiyorum ama malum orjinal falan alınca fiyat uçuyor.
Burdan böyle alsam sıkıntı çıkarır mı ve mail olarak kod geliyor diye biliyorum öyle mi?

internetten almak en mantıklısı çoğu key sıkıntı çıkarmıyor bende hatta almayı düşünüyorum, aynen sana mail olarak kod gönderiliyor sen onu kendin windows ayarlarından girip aktive ediyorsun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

güvenilir satıcı bulmak önemli satıcının yorumlarına bakmanı tavsiye ederim

Yeni bir PC topladım siparişleri verdim gelince windows 10 pro kurmak istiyorum ama malum orjinal falan alınca fiyat uçuyor.
Burdan böyle alsam sıkıntı çıkarır mı ve mail olarak kod geliyor diye biliyorum öyle mi?
çıkmaz bunlar oem key lisans nadiren düşer

çıkmaz bunlar oem key lisans nadiren düşer
Orjinal ile bi fark olmuyor değil mi?
internetten almak en mantıklısı çoğu key sıkıntı çıkarmıyor bende hatta almayı düşünüyorum, aynen sana mail olarak kod gönderiliyor sen onu kendin windows ayarlarından girip aktive ediyorsun

güvenilir satıcı bulmak önemli satıcının yorumlarına bakmanı tavsiye ederim

Yeni bir PC topladım siparişleri verdim gelince windows 10 pro kurmak istiyorum ama malum orjinal falan alınca fiyat uçuyor.
Kanka buradan al geçen arkadaşımda burdan aldı güvenilir yani

3 TL :D reis kargo falan gönderilecek mi

Memlekete geldim buraya kargo gelmez .d o yüzden en yakın verebilecek oldugum yere gitmek istemem

Bu site OEM değil, MAK key vererek insanları dolandırıyor. Technopat Sosyal'de dahil olmak üzere bir sürü konu var. Lütfen yanlış bilgilendirme yapmayın !

Memlekete geldim buraya kargo gelmez .d o yüzden en yakın verebilecek oldugum yere gitmek istemem
Kanka kargo gelmiyor ki mail olarak kod atıyorlar

Bu site OEM değil, MAK key vererek insanları dolandırıyor. Technopat Sosyal'de dahil olmak üzere bir sürü konu var. Lütfen yanlış bilgilendirme yapmayın !
Aga valla bilmiyorum güvenilir bir site var mı bende ordan alayım link atarsan sevinirim

Geri