Hocam buna bukadar verirsem klavyede düşmem gerekçek gibiBloody B120 Q Usb Multimedya Gamer, Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Bloody B120 Q Usb Multimedya Gamer, Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Klavye önemsiz.mouse'a ağırlık verin.Hocam buna bukadar verirsem klavyede düşmem gerekçek gibi
G1Logitech G102
Rampage Raptor
G 102 nasıldır şuan o var aklımda[Rehber] Fare Seçimi
NOT: Bu rehberi yazarken karanlık mod kullandım ve görünüşe göre aydınlık moddayken bazı yazılar gözükmüyor, bu yüzden karanlık moda alarak okumanız rica olunur. Merhaba, bu rehberimde forumdaki fare konusundaki bilgi kirliliğini temizlemek istiyorum. Bu rehberde bir fare alırken nelere dikkat...donanimarsivi.com
Fare seçerken dikkat edin. Klavyedense fareye bir tık daha fazla önem vermenizi öneririm. Minimum g102 alın.
Yeterli. Fiyatına göre en iyisi.G1
G 102 nasıldır şuan o var aklımda
G102 satabilirim istersen İstanbul 1 ay kullandım 23 ay garantisiArkadaşlar 400tl bütçem var klavye ve mouse önerir misiniz? Teşekkürler
klavyeyi mekanik alcaksan gamepower warlock red veya blue swich al mouse da rampage den uygun modelleri bulabilirsin örneğin rush msx 22Arkadaşlar 400tl bütçem var klavye ve mouse önerir misiniz? Teşekkürler