Aynı sorun geçmişte bende de olmuştu eğer çift kanal ram kullanıyorsan sırayla sağdakini söküp öyle çalıştırmayı dene eğer yine olmazsa sağdakini tak soldakini çıkartıp bi daha açmayı dene ben öyle yapmıştım çalışmıştıBaşlatıyorum kasanın mavi ışığı gidip geliyor ekran kartınında kırmızı ışığı gidip geliyor ne yapıcam bilemedim
Ekran kartına güç gitmiyo olabilir mi ekran kartının güç girişlerini taktin miBaşlatıyorum kasanın mavi ışığı gidip geliyor ekran kartınında kırmızı ışığı gidip geliyor ne yapıcam bilemedim
Yok hocam iki slot var.Aynı sorun geçmişte bende de olmuştu eğer çift kanal ram kullanıyorsan sırayla sağdakini söküp öyle çalıştırmayı dene eğer yine olmazsa sağdakini tak soldakini çıkartıp bi daha açmayı dene ben öyle yapmıştım çalışmıştı
Taktım hocam hiçbir fan dönmüyor sadece kasanın mavi ledi ve ekran kartının kırmızı ışığı geliyor yarım saniye gibi süre sonra gidiyorEkran kartına güç gitmiyo olabilir mi ekran kartının güç girişlerini taktin mi
Sstemin tam ozellikleri neler?Yok hocam iki slot var.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Taktım hocam hiçbir fan dönmüyor sadece kasanın mavi ledi ve ekran kartının kırmızı ışığı geliyor yarım saniye gibi süre sonra gidiyor
B450m anakart rx6500xt ekran kartı r3 3200g cpu 8x2 cursial 2666mhz ram aerocool vx plus 400wSstemin tam ozellikleri neler?
Ekran kartını söküp işlemciden görüntü almayı dener misin calisiyo mu bakalımB450m anakart rx6500xt ekran kartı r3 3200g cpu 8x2 cursial 2666mhz ram aerocool vx plus 400w
Ayrıca üstteki arkadaş cift kanal mi demiş hayır demişsin ama Ramin çift kanal üstteki arkadaşın önerdiğini de deneEkran kartını söküp işlemciden görüntü almayı dener misin calisiyo mu bakalım
Hocam görüntü almayı denemiyorum zaten kasa çalışmıyor hiçbir kablo bağlamadan açmayı deniyorum en azından işlemcinin fanı döner falan oda olmuyor ekran kartını çıkarsamda yine aynıEkran kartını söküp işlemciden görüntü almayı dener misin calisiyo mu bakalım
Ayrıca üstteki arkadaş cift kanal mi demiş hayır demişsin ama Ramin çift kanal üstteki arkadaşın önerdiğini de dene
Yok hocam boşalttım o konuda manyak dikkatliyimbelki statik elektrik birikmesi olabilir
Hiçbir kablo bağlamadan derken anlayamadım fanları bagladiniza emin misinizHocam görüntü almayı denemiyorum zaten kasa çalışmıyor hiçbir kablo bağlamadan açmayı deniyorum en azından işlemcinin fanı döner falan oda olmuyor ekran kartını çıkarsamda yine aynı
Yok hocam boşalttım o konuda manyak dikkatliyim
Hocam internette anakartı vidalanan vidalardan kısa devre yapabiliyormuş bir uzay montaj deniyeceğim
Hocam ne olursa olsun işlemci fanı dönerdi kasa fanlarını takmasam bileHiçbir kablo bağlamadan derken anlayamadım fanları bagladiniza emin misiniz
Argb anakartım olmadığı için kontrolcüyle birlikte geldi kasa maxima v12 hocam 4 pin 3 pin bide değişik bişey var nereye neyi takıcam anlamadım bunlar hakkında bilginiz varsa tam bilgi vere bilirmisinizkasada argb kontrolcü bağlantısı yaptınız mı? yanlış takılınca o da sistemin açılmasını engelliyor.