osyy09
80+
- Reaksiyon skoru
- 15
Öncelikle herkese mutlu güzel nice yıllar dilerim. Kendime oyun oynamak için bir sistem toplamak istiyorum en çok oynadığım oyun ise pubg mobıle emülatör (elbette sadece emülatör pubg için değil diğer pc oyunlarda da steam pubg vs.) ve şöyle bir sorun var bu emülatör nice ağır oyunları kaldıran sistemlerde bile bazen donma takılma yırtılma yaparken bazı düşük sistemlerde de efsane akıcı olabiliyor neyle alakalı olduğunu anlamış değilim bunun için şöyle bir sistem toplamak istiyorum
ANAKART: Asus asus rog strix b450-f gaming
İŞLEMCİ : AMD Ryzen 5 3600x,
SSD : Adata Swordfish aswordfish-500g-c ssd,
EKRAN KARTI : Gıgabyte gtx 1660 super gamıng oc ,
PSU: Cooler Master MWE 600W 80+ Bronze 2 x EPS Aktif PFC 120 mm Fanlı PSU
KASA : Vento VG05F USB 3.0 Pencereli ATX Mid-Tower Gaming (Oyuncu) Kasa
evet asıl sorum şu ben bu sistemde en güzel verimi hangi marka model ram ile alabilirim 16 gb yeteceğini düşünüyorum fiyat bandajı alternatif yoksa 1000 tl civarı daha avantajlı f/p ürün tavsiyesi de uygun olur fiyatına göre ucuz üzmeyecek ram de olabilir ve birde bu emülatördeki oyunu akıcı oynamak için can alıcı donanım yani gameloop un en çok ihtiyaç duyduğu donanım nedir nasıl çözebilirim ?
ANAKART: Asus asus rog strix b450-f gaming
İŞLEMCİ : AMD Ryzen 5 3600x,
SSD : Adata Swordfish aswordfish-500g-c ssd,
EKRAN KARTI : Gıgabyte gtx 1660 super gamıng oc ,
PSU: Cooler Master MWE 600W 80+ Bronze 2 x EPS Aktif PFC 120 mm Fanlı PSU
KASA : Vento VG05F USB 3.0 Pencereli ATX Mid-Tower Gaming (Oyuncu) Kasa
evet asıl sorum şu ben bu sistemde en güzel verimi hangi marka model ram ile alabilirim 16 gb yeteceğini düşünüyorum fiyat bandajı alternatif yoksa 1000 tl civarı daha avantajlı f/p ürün tavsiyesi de uygun olur fiyatına göre ucuz üzmeyecek ram de olabilir ve birde bu emülatördeki oyunu akıcı oynamak için can alıcı donanım yani gameloop un en çok ihtiyaç duyduğu donanım nedir nasıl çözebilirim ?
Son düzenleme: