Neler Yeni

Topraksız üçlü priz

NaGa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
mehmet saykaya
Merhabalar elimde topraksız üçlü priz var. O prize ne takmalıyım ne takmamalıyım? Şimdiden teşekkürler.

Batuhan5356

80+ Silver

NaGa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
mehmet saykaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

DenizAktaş

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
666
İsim
Deniz
Merhabalar elimde topraksız üçlü priz var. O prize ne takmalıyım ne takmamalıyım? Şimdiden teşekkürler.
Bence kullanma. Kullandığın cihazlar için değil kendin için çünkü bir elektrik kaçağında çok tehlikeli olabilir

Eminertekin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,562
İsim
Emin Ertekin
topraklı priz le topraksız priz in farkı ne

Eminertekin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,562
İsim
Emin Ertekin

DenizAktaş

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
666
İsim
Deniz
Bu arada tabi evinde topraklama var mı o da önemli :D çünkü bazı evlerde olmuyor özellikle eski olanlarda. Örneğin benim yaşadığım evde topraklama yok. Eskiden elektrik devreleri demir borulardan geçirilirdi topraklamayı ona bağlayarak yaptım mecburen

NaGa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
mehmet saykaya
Bu arada tabi evinde topraklama var mı o da önemli :D çünkü bazı evlerde olmuyor özellikle eski olanlarda. Örneğin benim yaşadığım evde topraklama yok. Eskiden elektrik devreleri demir borulardan geçirilirdi topraklamayı ona bağlayarak yaptım mecburen
Evde topraklama var üçlüde yok.

NaGa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
mehmet saykaya
Kontrol kalemi formundan aldığım bilgiye göre topraksız çalışan aletleri takabiliyormuşuz. İnce fiş dediğimiz kenardaki topraklama tellerine temas etmeyen her şey topraksız prizlerde kullanılabilirmiş. Topraklı aletleride takıp kullanabilirsiniz ama herhangi bir kaçakta sıkıntıda can ve mal kaybına neden olabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,923
Üyeler
163,407
Son üye
Quartzz00
Top Bottom