Sadece sistem için değil bütün elektronik aletler için sordum.çok ta bişey olucağını zannetmem ama sistemin pahalıysa takmayabilirsin
Merhabalar elimde topraksız üçlü priz var. O prize ne takmalıyım ne takmamalıyım? Şimdiden teşekkürler.
Soruma cevap arıyorum teşekkür ederim.Akım Korumalı Priz & Grup Priz Modelleri ve Fiyatları - n11
Akım Korumalı Priz & Grup Priz ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Akım Korumalı Priz & Grup Priz çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com
almanı öneririm her ihtimale karşı
Bence kullanma. Kullandığın cihazlar için değil kendin için çünkü bir elektrik kaçağında çok tehlikeli olabilirMerhabalar elimde topraksız üçlü priz var. O prize ne takmalıyım ne takmamalıyım? Şimdiden teşekkürler.
aynen bende o yüzden yeni almasını tavsiye ettimBence kullanma. Kullandığın cihazlar için değil kendin için çünkü bir elektrik kaçağında çok tehlikeli olabilir
Topraklı priz bir elektrik kaçağı durumunda elektrik akımını vücudundan geçirmek yerine geri göndererek toprağa iletiyortopraklı priz le topraksız priz in farkı ne
sağolun teşşekürlerTopraklı priz bir elektrik kaçağı durumunda elektrik akımını vücudundan geçirmek yerine geri göndererek toprağa iletiyor
Bu arada tabi evinde topraklama var mı o da önemli çünkü bazı evlerde olmuyor özellikle eski olanlarda. Örneğin benim yaşadığım evde topraklama yok. Eskiden elektrik devreleri demir borulardan geçirilirdi topraklamayı ona bağlayarak yaptım mecburenMerhabalar elimde topraksız üçlü priz var. O prize ne takmalıyım ne takmamalıyım? Şimdiden teşekkürler.
Evde topraklama var üçlüde yok.Bu arada tabi evinde topraklama var mı o da önemli çünkü bazı evlerde olmuyor özellikle eski olanlarda. Örneğin benim yaşadığım evde topraklama yok. Eskiden elektrik devreleri demir borulardan geçirilirdi topraklamayı ona bağlayarak yaptım mecburen