Neler Yeni

Tor browser e girsem bişey olurmu

Sheader

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,199
İsim
Mustafa Enes Bulut
Tor browser de ne var merak ediyorum ama korkuyorum virüs vb. Bulaşmasından falan bulaşabilir mi veya adli işlemler gibi şeyler yaşayabilir miyim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tor browser de ne var merak ediyorum ama korkuyorum virüs vb. Bulaşmasından falan bulaşabilir mi veya adli işlemler gibi şeyler yaşayabilir miyim
Bişey alıp satmayacagim merak ediyordum sadece

mfimmel

80+ Silver

Bişey alıp satmayacagim merak ediyordum sadece
Bir şey olmaz.

Tor Browser kullanılmasının sebebi yaptığın işlemlere dair tüm logların browseri kapattığında silinmesidir. Ve bu yüzden ağırlıklı olarak illegal amaçla kullanılmaktadır.

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,603
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Tor browser'da özel bir şey yok önemli olan .onion uzantılı siteler. Eğer bu tarz sitelere girecekseniz sanal makine aracılığı ile girin.

KlausM

80+ Silver
Tor browser de bişey yok nasıl bir şey sana anlatayım şimdi bildiğin gibi bilgisayardan normal bir şekilde +18 sitelere giremeyiz devlet engeller portdan dolayı tor browser bi nevi vpn sağlıyor sana istediğin siteye gizle şekilde girebiliyosun ama çok yavaştır çünkü sürekli sunucu değiştiriyor can sıkıyo yavaş olması öyle işte korkulcak bi tarafı yok

Sheader

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,199
İsim
Mustafa Enes Bulut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tor browser'da özel bir şey yok önemli olan .onion uzantılı siteler. Eğer bu tarz sitelere girecekseniz sanal makine aracılığı ile girin.
Sanal makine nasıl oluyor bluestacks gibi mi

Adli işlem konusunda hiçbir şey olmaz dostum. Fakat Tor browserı sanal makine ile girmeni tavsiye ederim.
Niçin

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,603
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Sanal makine nasıl oluyor bluestacks gibi mi
Evet. Ayrıca ek olarak VPN kullanın, üzerine bir de Tor browser'ın kendi VPN'sini açın. VPN'ler tersine mühendislikle çözülebilen şeyler. En azından çifte dikiş yapmış olursun. Bu şekilde hiçbir şey olmaz.

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,971
İsim
tümen dağ

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,971
İsim
tümen dağ
Cihazına bir uygulama yüklüyorsun ve farklı bir arayüz ile yeni bir cihaz açılmış gibi oluyor uygulamadan çıkış yaparsan normal cihazını kullanmaya devam ediyorsun
Tesekur ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,054,593
Üyeler
167,522
Son üye
Yusuf4721
Top Bottom