Neler Yeni

Torrent Ten Virüs Bulaşırmı

haktanugur3

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,538
İsim
Ahmet Haktan Uğur
Instagram
haktanugur3
Steam
haktanugur3
Twitter
haktanugur3
Discord
haktanugur3
Reddit
haktanugur3

ıcewallowyou

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
251
İsim
Ataberk Yenigün
burda sadece soru soruyorum farkındaysan korsan oyun kullanın korson oyun indirin bişey olmuyo demiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu konu ile alakalı kaçıncı konu oldu.
Güveniyorsan siteye indir ama virüs bulaştığı zaman neden bulaştı gibi şeylerle gelme sana kalmış.
neden bulaştı diye gelmiyorum zaten arkadaşıma bulaşmış ve forumdada soruyorum bunun indirdiğin siteylede alakası varmı diye

Dahası  
Reaksiyon skoru
240
İsim
Buğra
Böyle bir soru sorarak konu açtığınıza göre torrent kullanımı hakkında detaylı bilgiye sahip değilsiniz, kullanmayınız. Forumda da yasak olduğunu hatırlıyorum zaten. Aklında eğer böyle şüpheleri olan arkadaşlar varsa konu açıp soru sormaya hiç gerek yok, ilk cümlede söyledim, konu sahibi arkadaş gibi sorular sorduğunuzu fark ediyorsanız böyle işlere bulaşmayın. Fakat torrent sadece korsan içerik indirmek için kullanılmadığından (en basitinden Ubuntu'nun bile torrent indirme seçenekleri mevcuttur) o tarz bir konu için destek lazım olursa her zaman buradayız.

haktanugur3

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,538
İsim
Ahmet Haktan Uğur
Instagram
haktanugur3
Steam
haktanugur3
Twitter
haktanugur3
Discord
haktanugur3
Reddit
haktanugur3
burda sadece soru soruyorum farkındaysan korsan oyun kullanın korson oyun indirin bişey olmuyo demiyorum

neden bulaştı diye gelmiyorum zaten arkadaşıma bulaşmış ve forumdada soruyorum bunun indirdiğin siteylede alakası varmı diye
Zaten o da ona sövüyor. Ben sövüyorum demiyorum.

ıcewallowyou

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
251
İsim
Ataberk Yenigün
Böyle bir soru sorarak konu açtığınıza göre torrent kullanımı hakkında detaylı bilgiye sahip değilsiniz, kullanmayınız. Forumda da yasak olduğunu hatırlıyorum zaten. Aklında eğer böyle şüpheleri olan arkadaşlar varsa konu açıp soru sormaya hiç gerek yok, ilk cümlede söyledim, konu sahibi arkadaş gibi sorular sorduğunuzu fark ediyorsanız böyle işlere bulaşmayın. Fakat torrent sadece korsan içerik indirmek için kullanılmadığından (en basitinden Ubuntu'nun bile torrent indirme seçenekleri mevcuttur) o tarz bir konu için destek lazım olursa her zaman buradayız.
sonunda düzgün bi cevap veren çok teşekkür ederim

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
@TyrexBey sana sövebilir hazır ol. Bu arada crackli oyunları bilmem ama crackli word filan da sorun çıkmıyor. Sadece word dosyasını atıyorlar ama keyi olmuyor.
Birimi bana sövüyor benmi söveyim sövecek bişey yok artık bu konulara girmiyorum bile

Alposki

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,527
İsim
Alp Yalçın

Malwarebytes adlı programdan virüs taraması yapsın

ıcewallowyou

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
251
İsim
Ataberk Yenigün
Malwarebytes adlı programdan virüs taraması yapsın
yaptırdım zaten başta ama sonra işlemci kullanımı %50 lerde ekran kartı boşda %40 larda format attım düzeldi ama o nası bi dosyaysa sırf at varmış içinde kaspersky la 12 tane trojen dedi karantiya almıştı

Alposki

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,527
İsim
Alp Yalçın
yaptırdım zaten başta ama sonra işlemci kullanımı %50 lerde ekran kartı boşda %40 larda format attım düzeldi ama o nası bi dosyaysa sırf at varmış içinde kaspersky la 12 tane trojen dedi karantiya almıştı
Sildi mi karantiya alınanları

haktanugur3

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,538
İsim
Ahmet Haktan Uğur
Instagram
haktanugur3
Steam
haktanugur3
Twitter
haktanugur3
Discord
haktanugur3
Reddit
haktanugur3

ıcewallowyou

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
251
İsim
Ataberk Yenigün
Sildi mi karantiya alınanları
yok o karantinaya aldı diyo ben ordan gidip sildim ama sildikten sonra tekrar 2 3 defa arama yaptırdım arkadaşta ryzen 3 1200 le rx570 var boşta işlemci %50lerde ekran kartı%40larda oyle olunca format attım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,058,829
Üyeler
168,203
Son üye
weadsy
Top Bottom