Yardım Torrent veya crackli oyun (çözüldü)

gamepass 3 aylık hediyem var şu an açtım ancak istediğim oyunlar maalesef yok. Rainbow Six 8, RDR 2 gibi oyunları almayı düşünüyorum ama beğenmezsem veya oyunun mekaniğini beceremezsem direk eleyip beğendiğim oyunları satın alacağım. Ah bi demoları olaydı.
Oyunları iade edebiliyorsunuz. Çekiliş yapan siteler var. Kimseye çıkmaz, size çıkar. Bu işler belli olmaz.

Arkadaşlar bende onca kişinin yaptığı bir oyunu hakkıyla alma taraftarıyım, amacım sadece denemek. Sorduğum soru ise belli, bu oyunlarda benim indirdiğim versiyonu indirenlerde bir online deneyim gerçekleştirebiliyorum değil mi?
Hayır gerçekleştiremezsin torrente offline oynayabilirsin

Oyunları iade edebiliyorsunuz. Çekiliş yapan siteler var. Kimseye çıkmaz, size çıkar. Bu işler belli olmaz.
steam üzerinde beğenmedim diyerek iade sağlayabiliyor muyum?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hayır gerçekleştiremezsin torrente offline oynayabilirsin
Aradığım cevap buydu. Eskiden hatırladığım kadarıyla crack'liyse oyun o crack sürümündekilerle oynanıyor diye hatırlıyordum. Teşekkür ederim.

Steam'de satın aldığınız oyunu iade edebilmeniz için belli bir süre var. 14 gün içerisinde ve 2 saatten az oynadıysanız iade edilebiliyordu galiba. Diğer şirketlerinde bu şekilde kuralları var.

Aga adam korsan alacam demiyor ki. Sadece korsan indirip deneyeceğim beğenirsem orijinal olarak alacağım diyor.
Korsan yükleme yapıp denemenize gerek yok. Satın aldığınız oyunları beğenmezseniz iade edebiliyorsunuz.

İmzanız düşüncelerinize uymuyor.

Bu indirdiğim oyunların çoğu zaten eski oyunlar. Örnek verirsek: GTA SA kim bilir kaç yıllık oyun ve steam versiyonu doğru düzgün çalışmıyor. Ben şahsen buna para vermek istemem. Onun dışında tüm PS4 oyunlarım orijinal.

Fark etmeden virüs kapmışsındır dert etme.
Ya Allah aşkına saçmalama bilgisayarı kullanmayı bilmezsen önüne gelen her linke tıklarsan tabi virüs bulaşır bende torrent dizi film indiriyorum virüs bulaştırmadım banada aynı cevabı verme çünkü yazılımsal bilgiye oldukça hakimim anlayabilirim virüs bulaşıp bulaşmayacağını

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,612
Üyeler
192,427
Son üye
berkgrt
Geri