akıllı kuş
80+ Gold
Dahası
Sorum başlıkta
Başkasının davet kodu ile gelirsem?Kod sayesinde uygulamaya getirdiğin kişi başına 5TL olmak üzere ayda 15TL alabiliyorsun
Seni davet eden kişi kazanıyor olabilir mi? + olarak sen tabi ki.Başkasının davet kodu ile gelirsem?
Hem sen hem o 5TL alırsınız istersen benim kodumu kullanabilirsin forza almak için para biriktiriyorumBaşkasının davet kodu ile gelirsem?
Tşk bende kullanacaktım <3Hem sen hem o 5TL alırsınız istersen benim kodumu kullanabilirsin forza almak için para biriktiriyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
AOJGX
Rica ederim asıl ben teşekkür ederimTşk bende kullanacaktım <3
Kullanan kişiye para gelmiyor dostum,benim arkadaşımla beraber tosla almıştık onun davet koduyla kayıt oldum kartı aktif edince ona 10TL gitti.Sorum başlıkta
Bana 5tl geldiKullanan kişiye para gelmiyor dostum,benim arkadaşımla beraber tosla almıştık onun davet koduyla kayıt oldum kartı aktif edince ona 10TL gitti.
Tosla hiçbir zaman 10TL vermedi 5TL kod sahibine 5TL'de kodu kullanarak kayıt olan kişiye olmak üzere toplam 10TL veriyor hatta eskiden 5 değil 3TL veriyordu ayda max 9TL alabiliyordunuzKullanan kişiye para gelmiyor dostum,benim arkadaşımla beraber tosla almıştık onun davet koduyla kayıt oldum kartı aktif edince ona 10TL gitti.
Arkadaşıma 10TL yeni kullanıcı promosyonu diye bir şey geldi (Kartı aynı gün aynı yerden alıp aynı anda aktif ettik) bana hiç bir şey gelmedi.Tosla hiçbir zaman 10TL vermedi 5TL kod sahibine 5TL'de kodu kullanarak kayıt olan kişiye olmak üzere toplam 10TL veriyor hatta eskiden 5 değil 3TL veriyordu ayda max 9TL alabiliyordunuz
O kart aldığı için olmuş kodla bir alakası yokArkadaşıma 10TL yeni kullanıcı promosyonu diye bir şey geldi (Kartı aynı gün aynı yerden alıp aynı anda aktif ettik) bana hiç bir şey gelmedi.