Toslanın kartı şokta satılıyor mu ya benim bildiğim satılmıyor.Sahip değilim yarın almayı düşünüyorum şoktan saolun peki yüklerken para kesiyormu şok veya her ay para kesiliyormu
AnladımSatılıyor kanka arkadaşım almıştı yeni geldi gibi bişey
Şoku bilmiyorum ama akbanktan para kesmiyor atm den yatırSahip değilim yarın almayı düşünüyorum şoktan saolun peki yüklerken para kesiyormu şok veya her ay para kesiliyormu
Youtube bakarsan görebilirsin ininal kullanıyosan hemen tosla geç ilk yüklemene 20tl veriyorAnladım
Şimdi öğrendim 1tl kesiyor aylıkta kesmiyorŞoku bilmiyorum ama akbanktan para kesmiyor atm den yatır
Yüklerken para kesmiyor olması lazım. Aylık bir ücreti de yok. Aktif olarak Tosla kullanıyorum. İnternet alışverişi olarak her yerde kullanabilirsin.Sahip değilim yarın almayı düşünüyorum şoktan saolun peki yüklerken para kesiyormu şok veya her ay para kesiliyormu
Yok hocam kart kullanmıyorumYoutube bakarsan görebilirsin ininal kullanıyosan hemen tosla geç ilk yüklemene 20tl veriyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şimdi öğrendim 1tl kesiyor aylıkta kesmiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
İninal aylık 2tl her yüklemede 2tl kesiyor be
Şoktan alcam ben üşengeç biriyimYüklerken para kesmiyor olması lazım. Aylık bir ücreti de yok. Aktif olarak Tosla kullanıyorum. İnternet alışverişi olarak her yerde kullanabilirsin.
Fakat isimli kartı almanı tavsiye ederim. Bir özelliği yok diye biliyorum fakat daha güven verici bence. Uygulamasından sipariş veriyorsun.