Neler Yeni

Tosla Rezaleti......😡

Messinin Ronaldosu

80+ Bronze
Uygunsuz davranış
Az önce 10tl hediye verdiler ve benden izinsiz bir şey ödemesi diye çekdiler ve müşteri hizmetlerine yazdım görüşmeden attılar beni şimdi canlı desteğe bağlanmami engellediler amacım 10tl değil şeytanlık yapmaları, yalandan 10tl hediye veriyorlar onuda çekiyorlar şerefsizler

Koyun Shaun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,279
İsim
İsimsiz
İlgilendiği Kategoriler
Baydırmen
Instagram
TheCarSave
Steam
TrackVoice
Az önce 10tl hediye verdiler ve benden izinsiz bir şey ödemesi diye çekdiler ve müşteri hizmetlerine yazdım görüşmeden attılar beni şimdi canlı desteğe bağlanmami engellediler amacım 10tl değil şeytanlık yapmaları, yalandan 10tl hediye veriyorlar onuda çekiyorlar şerefsizler
aga be

Messinin Ronaldosu

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Koyun Shaun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,279
İsim
İsimsiz
İlgilendiği Kategoriler
Baydırmen
Instagram
TheCarSave
Steam
TrackVoice

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,634
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci
zamanında arkadaş getirene 4TL sana 4TL arkadaşına vardı, 70-80TL toplayıp steamden oyun alırdım :')

McQueen95

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
752
İsim
ömer eren ilkaya
Instagram
Erenilkaya
Steam
McQueen
Twitter
bayanmayanbay
Discord
bayanmayanbay#2566
ben de papara kartımla benzinlikten 500 tllik gaz alacaktım doldurdular ödemeye gittiğide ödeme red veriyordu ne papara uygulamasına giriş yapabildim ne de müşteri temsilcisine bağlanabildim ortada kaldım öyle nakit param da yoktu kimlik bırakıp atmye gitmek zorunda kaldım neyse odemeyi yaptım ertesi gün de bana şaka gibi 10tl yollamışlar mağduriyetiniz için özür dileriz diye :D

• Beğen
Reaksiyonlar: can7

can7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Mehmet Can
hocam sizi bilemem ama toplamda 55tl tosbackim ar hiç böyle bir şey yaşamadım...

Top Bottom