Neler Yeni

tost makinesinde yuvarlak şeklindeki kırık yere su kaçınca şalter atması

Livaković

80+ Silver
Hocalarım merhabalar annemin eski bir tost makinesi mevcut fakat yuvarlak şelinde kapağı kayboldu veyada orası önceden kapalıydı kırıldı neyse o konuyu geçiyorum annem mutfakta yemek yaparken ellerik ıslak oluyor 1 damla oraya girince direk su gelince şalter atıyor bende bunu gördümm dedim bu böyle olmaz anne prizleri yakacaksın öncellikle sorum şu priz zarar görmüşmüdür çalışıyor ama şimdi ise ben bu yuvarlak yeri neyle kapatabilirim su geçirmeyecek bir bantmı almalıyım önerilerinizi bekliyorum

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,229
İsim
.
zorlayan ben değilim zaten tost makinesinin ordaki yeri kapıcam konuyu okumadan yazmaya ne kadar bayılıyorsunuz
Kral elektrik şakaya gelmez kapattım sanarsın olur bir damla su kaçar o zaman görürsün o yüzden eski diyorsun zaten bırak uğraşma

Livaković

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kral elektrik şakaya gelmez kapattım sanarsın olur bir damla su kaçar o zaman görürsün o yüzden eski diyorsun zaten bırak uğraşma
hocam sanırım konuyu okumuyorsunuz diyorumki eğer uğraşmazsam zaten oraya her su damlası gidince bin kere şalter atacak gene bozulacak orayı kapatmam gerekiyor

Star trek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
952
İsim
Mehmet bozan
O tost makinasından kurtulmalısınız. Yenisi kaç lira ki? Böyle tehlikeli bir cihaz kullanıyorsunuz.

asmarena6

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
501
İsim
Berk Era
ufacık yer kırıldı diyede makina çöpe atılıp yenisi alınmaz insnalar parayı sokaktan topluyor heralde.

kanka resim paylaşırsan daha net fikir yürütebiliriz. orası ısınıyor mu ısınmıyor mu ona göre düşünürüz bişiler. olmayacak bişeyse gene alırsın ama bi bakalım önce.

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,229
İsim
.
ufacık yer kırıldı diyede makina çöpe atılıp yenisi alınmaz insnalar parayı sokaktan topluyor heralde.

kanka resim paylaşırsan daha net fikir yürütebiliriz. orası ısınıyor mu ısınmıyor mu ona göre düşünürüz bişiler. olmayacak bişeyse gene alırsın ama bi bakalım önce.
3 den 5 den kaçarken prizdeki aletleri yakmak daha mantıklı değilmi benim canım kardeşim.

Star trek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
952
İsim
Mehmet bozan
Annen ıslak eli ile tost makinasına da değebilir.

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,229
İsim
.
Annen ıslak eli ile tost makinasına da değebilir.
Yok kral bunlar şey istiyor prizdeki bütün aletler yansın hadi aletleri geçtik annesine de bir şey olabilir elektrik bu.
İnsanları anlamak zor yeni pahalı bir şey olsa neyse derim kendi bile söylüyor eski diye.😣

Livaković

80+ Silver
babam tamir ettirme yolunu deniyor eğer tamir olursa kullancaklar zaten çokta kullanılan bir ürün değil önemli olan prizdi elektrikçiye verdiler ben vermeyin dedim 0 ürün parası isterler dedim verdiler muhtemelen uçuk rakam gelecek 0 yenisi alınacak konu çözüldü konuya yardımcı olan herkese teşşekkürler iyi forumlar

andires42

80+ Silver
En İyi Cevap
1
babam tamir ettirme yolunu deniyor eğer tamir olursa kullancaklar zaten çokta kullanılan bir ürün değil önemli olan prizdi elektrikçiye verdiler ben vermeyin dedim 0 ürün parası isterler dedim verdiler muhtemelen uçuk rakam gelecek 0 yenisi alınacak konu çözüldü konuya yardımcı olan herkese teşşekkürler iyi forumlar
Sonuç ne hocam. Neresi olduğunu fotoğraf paylaşaydın daha iyi olurdu.

Top Bottom