Neler Yeni

Toz CLA+ ve L-carnitine.

erayotuzdort

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
563
İsim
Eray İstanbul
Steam
FORİ
Discord
FORİ
Biliyorum L-carnitin zaten gün içerisinde aldığımız bir şey fakat ben yapacağım diyet rutininde yediğim şeylerin çok azında l-carnitin olduğu için alma ihtiyacı duydum.
Ararken sevdiğim markalardan olan Proteinocean ın toz halinde CLA ve L-carnitin lerini gördüm, fiyatına göre diğerlerinden daha fazla servis içeriyordu ama verimliliğinden şüpheliyim. Bilgisi, deneyimi veya tahmini olan varmı?

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Burak kaynak
Biliyorum L-carnitin zaten gün içerisinde aldığımız bir şey fakat ben yapacağım diyet rutininde yediğim şeylerin çok azında l-carnitin olduğu için alma ihtiyacı duydum.
Ararken sevdiğim markalardan olan Proteinocean ın toz halinde CLA ve L-carnitin lerini gördüm, fiyatına göre diğerlerinden daha fazla servis içeriyordu ama verimliliğinden şüpheliyim. Bilgisi, deneyimi veya tahmini olan varmı?
güzel marka bir kaç ürününü kullandım tavsiye ederim

pekcevik

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,596
İsim
Mert Pekçevik
İlgilendiği Kategoriler
Oyun Bilgisayarları
Instagram
pekcevikk
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199142548828/
Discord
bigg papi locsta
İki üründe faydalı değil diye biliyorum

erayotuzdort

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
563
İsim
Eray İstanbul
Steam
FORİ
Discord
FORİ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kanka bilgisayardan verdiğin tiktok linki açılmıyor bende. Neden zararlı veya faydasız olduğunu bilimsel bir şekilde açıklarmısın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ha açabildim. İyi okursan dediklerimi diyet rutinimde alamayacağım vücuda et gibi şeyler ile alınan yağ yakımını sağlayan l-carnitin dir. CLA ise kan şekerini düzenler bu sayede yemek yemediğin vakitlerde daha etkin ve dinç olmanı sağlar. Bunlar kanıtlanmış verilerdir. Kusura bakma ama hayatı boyunca zayıf olmuş birinin böyle tavsiyelerini dinlemem. Adamın haklı yönleri var, mesela tek başına bunları almanın gram faydası yok, düzgün kalori alımı ve egzersiz en önemli faktörlerdir. Ama sonuç olarak dediği şeyler hem hava atmaya dayalı, hem insanları tahrik edici. Adamın tek amacı dikkat çekmek olduğu az çok belli oluyor tavırlarından ve konuşuş şeklinden.

pekcevik

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,596
İsim
Mert Pekçevik
İlgilendiği Kategoriler
Oyun Bilgisayarları
Instagram
pekcevikk
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199142548828/
Discord
bigg papi locsta
Kanka bilgisayardan verdiğin tiktok linki açılmıyor bende. Neden zararlı veya faydasız olduğunu bilimsel bir şekilde açıklarmısın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ha açabildim. İyi okursan dediklerimi diyet rutinimde alamayacağım vücuda et gibi şeyler ile alınan yağ yakımını sağlayan l-carnitin dir. CLA ise kan şekerini düzenler bu sayede yemek yemediğin vakitlerde daha etkin ve dinç olmanı sağlar. Bunlar kanıtlanmış verilerdir. Kusura bakma ama hayatı boyunca zayıf olmuş birinin böyle tavsiyelerini dinlemem. Adamın haklı yönleri var, mesela tek başına bunları almanın gram faydası yok, düzgün kalori alımı ve egzersiz en önemli faktörlerdir. Ama sonuç olarak dediği şeyler hem hava atmaya dayalı, hem insanları tahrik edici. Adamın tek amacı dikkat çekmek olduğu az çok belli oluyor tavırlarından ve konuşuş şeklinden.
Adamın fiziğinden bu sporla ilgili şeyler bildiği belli fakat ben bu supplementler hakkında bilgili değilim bu videoyuda bugün gördüm faydası olur diye atmak istedim

erayotuzdort

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
563
İsim
Eray İstanbul
Steam
FORİ
Discord
FORİ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Adamın fiziğinden bu sporla ilgili şeyler bildiği belli fakat ben bu supplementler hakkında bilgili değilim bu videoyuda bugün gördüm faydası olur diye atmak istedim
Çok sağol kankam, bu ürünler zayıflama için kullanıldığından dolayı başından beri kilo problemi olmayan insanların hayatı boyunca kullanmadıkları bir şey. İnsanların kullanmadıkları ve araştırmadıkları şeyler hakkında bilimsel olmayan açıklamalarına katlanamıyorum. Kızgınlığım kesinlikle sana değil, adama. Her zaman bilimsel kaynakça veren kişilere güven kanka, vücudu olana değil.

Bulkyapanobez

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,095
İsim
Yusuf Aras
İlgilendiği Kategoriler
Spor
Kendisi bu sporu resmi araştırmalar ile paylaşan en donanımlı kişidir.
Soruya gelirse L-carnitine falan aman aman etki etmiyor paran varsa al yoksa geç

Top Bottom